13/08/2023 13/08/2023 Ενόψει της μεγάλης Θεομητορικής εορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου κλιμάκιο του Βυζαντινού χορού “Αγίου Πέτρου Επισκόπου Άργους”, σε συνεργασία με την μικτή παραδοσιακή χορωδία και ορχήστρα του Λύκειο Ελληνίδων Άργους παρουσίασαν εκδήλωση αφιερωμένη στο πρόσωπο της Υπεραγίας Θεοτόκου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου στην Άρια Ναυπλίου. Μια βραδιά με ύμνους, νεοελληνική αλλά και εκκλησιαστική ποίηση...
Ενορίες : Κοιμήσεως της Θεοτόκου Άριας Ναυπλίου
13 Αυγούστου, 2023 - 12:37
Τελευταία ενημέρωση: 13/08/2023 - 12:48

Μουσική εκδήλωση με θεομητορικούς ύμνους στον Ιερό ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου στην Άρια Ναυπλίου

Διαδώστε:
Μουσική εκδήλωση με θεομητορικούς ύμνους στον Ιερό ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου στην Άρια Ναυπλίου

Ενόψει της μεγάλης Θεομητορικής εορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου κλιμάκιο του Βυζαντινού χορού “Αγίου Πέτρου Επισκόπου Άργους”, σε συνεργασία με την μικτή παραδοσιακή χορωδία και ορχήστρα του Λύκειο Ελληνίδων Άργους παρουσίασαν εκδήλωση αφιερωμένη στο πρόσωπο της Υπεραγίας Θεοτόκου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου στην Άρια Ναυπλίου.

Μια βραδιά με ύμνους, νεοελληνική αλλά και εκκλησιαστική ποίηση σε ερμηνευτική απόδοση και παραδοσιακά τραγούδια που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 12 Αυγούστου στην πλατεία δίπλα από τον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού.

Την οργάνωση της εκδήλωσης είχε ο εφημέριος του ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Αρίας , π. Θεόδωρος Στεργίου, το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο , ο Δήμος Ναυπλιέων και ο ΔΟΠΠΑΤ .

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων