21/06/2019 21/06/2019 Την Κυριακή 23 Ιουνίου και ώρα 20:00, στον ιερό ναό Αγίου Γεωργίου Ηρακλείου Αττικής, με την λήξη των δραστηριοτήτων της νεότητας, θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη μουσικοχορευτική βραδιά με δωρεάν είσοδο. Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει: Βυζαντινούς ύμνους και τραγούδια από την παιδική χορωδία, παρουσίαση μουσικών κομματιών από τις σχολές κιθάρας και αρμονίου καθώς και παραδοσιακούς χορούς...
Ενορίες : Ιερός Ναός Αγίου Γεωργίου Νέου Ηρακλείου
21 Ιουνίου, 2019 - 15:57

Μουσικοχορευτική βραδιά στον Ι.Ν. Αγ. Γεωργίου Ν. Ηρακλείου

Διαδώστε:
Μουσικοχορευτική βραδιά στον Ι.Ν. Αγ. Γεωργίου Ν. Ηρακλείου

Την Κυριακή 23 Ιουνίου και ώρα 20:00, στον ιερό ναό Αγίου Γεωργίου Ηρακλείου Αττικής, με την λήξη των δραστηριοτήτων της νεότητας, θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη μουσικοχορευτική βραδιά με δωρεάν είσοδο.

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει:

Βυζαντινούς ύμνους και τραγούδια από την παιδική χορωδία, παρουσίαση μουσικών κομματιών από τις σχολές κιθάρας και αρμονίου καθώς και παραδοσιακούς χορούς από τα χορευτικά του ναού.  Το πρόγραμμα θα συνεχίσει με τραγούδια παραδοσιακά απ΄ όλη την Ελλάδα με την “κομπανία” του Αντώνη Κυρίτση και του Πετράκη Λούκα Χαλκιά.

Στην αίθουσα του Ναού θα λειτουργεί και έκθεση με τα έργα των μαθητών από τις σχολές αγιογραφίας, ζωγραφικής, φωτογραφίας και καλλιτεχνικών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων