12/08/2023 12/08/2023 Τρισάγιο για την ανάπαυση της ψυχής του αδικοχαμένου φιλάθλου της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσουρή, θα τελέσει ο Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ, στο σημείο που κατέρρευσε αιμόφυρτος στο περίπτερο, στο οποίο προσπάθησε να βρει καταφύγιο μετά την καταδρομική δολοφονική επίθεση των Κροατών χούλιγκανς το βράδυ της Δευτέρας 7 Αυγούστου.  Σύμφωνα με την ανακοίνωση του...
Ενορίες : Αγίας Τριάδας Νέας Φιλαδέλφειας
12 Αυγούστου, 2023 - 12:36
Τελευταία ενημέρωση: 12/08/2023 - 12:54

Νέα Φιλαδέλφεια: Τρισάγιο στον τόπο δολοφονίας του φιλάθλου της ΑΕΚ θα τελέσει ο Μητροπολίτης Γαβριήλ

Διαδώστε:
Νέα Φιλαδέλφεια: Τρισάγιο στον τόπο δολοφονίας του φιλάθλου της ΑΕΚ θα τελέσει ο Μητροπολίτης Γαβριήλ

Τρισάγιο για την ανάπαυση της ψυχής του αδικοχαμένου φιλάθλου της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσουρή, θα τελέσει ο Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ, στο σημείο που κατέρρευσε αιμόφυρτος στο περίπτερο, στο οποίο προσπάθησε να βρει καταφύγιο μετά την καταδρομική δολοφονική επίθεση των Κροατών χούλιγκανς το βράδυ της Δευτέρας 7 Αυγούστου. 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Ιερού Ναού Αγίας Τριάδας Νέας Φιλαδέλφειας το Τρισάγιο θα τελεστεί αύριο, Κυριακή 13 Αυγούστου, στις 11 π.μ.

Η Εξόδιος Ακολουθία του αδικοχαμένου φιλάθλου τελέστηκε χθες στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στην Ελευσίνα, με συγγενείς, φίλους και οπαδούς της ΑΕΚ να αποχαιρετούν τον αγαπημένο τους Μιχάλη.

Διαβάστε επίσης: Συγκίνηση στην Εξόδιο Ακολουθία του φίλου της ΑΕΚ Μιχάλη Κατσουρή

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας κ. Γαβριήλ με δήλωσή του την επόμενη ημέρα του τραγικού περιστατικού καταδίκασε την δολοφονική επίθεση καλώντας παράλληλα τους φίλους της ΑΕΚ να μην προβούν σε αντίποινα, ενώ ανέκραξε στο τέλος της δήλωσής του το “φτάνει πια” σε τέτοιες πράξεις που αμαυρώνουν τον χώρο του αθλητισμού.

Διαβάστε επίσης: Μητροπολίτης Γαβριήλ: “Φτάνει πια” – Οδύνη και αποτροπιασμός για το έγκλημα έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων