02/03/2019 02/03/2019 Για μία ακόμη φορά, και φέτος, η Ενορία Ιερού Ναού Ευαγγελίστριας Πειραιώς, ετοίμασε τα σαράντα καθαρά κεράκια μαζί με τον κουμπαρά και θα τα προσφέρει σε όσους το ζητήσουν για την ατομική τους προσευχή, κατά την περίοδο της Μεγάλης Τεσσαρακοστής και νηστείας. Ο αριθμός των κεριών συμβολίζει τη Σαρακοστή και είναι μία ευλογία της Ενορίας...
Ενορίες : Ευαγγελίστριας Πειραιώς
02 Μαρτίου, 2019 - 18:27

Ο κουμπαράς και τα 40 καθαρά κεράκια της Ευαγγελίστριας Πειραιώς

Διαδώστε:
Ο κουμπαράς και τα 40 καθαρά κεράκια της Ευαγγελίστριας Πειραιώς

Για μία ακόμη φορά, και φέτος, η Ενορία Ιερού Ναού Ευαγγελίστριας Πειραιώς, ετοίμασε τα σαράντα καθαρά κεράκια μαζί με τον κουμπαρά και θα τα προσφέρει σε όσους το ζητήσουν για την ατομική τους προσευχή, κατά την περίοδο της Μεγάλης Τεσσαρακοστής και νηστείας.

Ο αριθμός των κεριών συμβολίζει τη Σαρακοστή και είναι μία ευλογία της Ενορίας μαζί με τις ευχές της για την επιτυχία στον αγώνα της πνευματικής ζωής. Τον κουμπαρά, με ότι ρίξει μέσα ο καθένας από την οικονομία της νηστείας του, θα τον φέρει πάλι πίσω στον ιερό ναό, ώστε, τα χρήματα να διατεθούν στο πολύπλευρο έργο που επιτελείται.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων