21/04/2022 21/04/2022 Στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής στο Χατζηκυριάκειο χοροστάτησε χθες, Μεγάλη Τετάρτη, και κήρυξε τον Θείο Λόγο στην ακολουθία του Μυστικού Δείπνου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πτολεμαΐδος (του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας) κ. Εμμανουήλ. Οι ακολουθίες των Παθών τη Μεγάλη Πέμπτη το απόγευμα, της Αποκαθηλώσεως τη Μεγάλη Παρασκευή το πρωί και του Επιταφίου, τη Μεγάλη Παρασκευή το απόγευμα θα...
Ενορίες : Ζωοδόχου Πηγής Χατζηκυριακείου
21 Απριλίου, 2022 - 18:25
Τελευταία ενημέρωση: 21/04/2022 - 18:12

Ο Μητροπολίτης Πτολεμαΐδος Εμμανουήλ στο Χατζηκυριάκειο

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Πτολεμαΐδος Εμμανουήλ στο Χατζηκυριάκειο

Στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής στο Χατζηκυριάκειο χοροστάτησε χθες, Μεγάλη Τετάρτη, και κήρυξε τον Θείο Λόγο στην ακολουθία του Μυστικού Δείπνου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πτολεμαΐδος (του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας) κ. Εμμανουήλ.

Οι ακολουθίες των Παθών τη Μεγάλη Πέμπτη το απόγευμα, της Αποκαθηλώσεως τη Μεγάλη Παρασκευή το πρωί και του Επιταφίου, τη Μεγάλη Παρασκευή το απόγευμα θα τελεσθούν στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού κάτω από το καμπαναριό, όπως και πέρυσι.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων