17/06/2024 17/06/2024 Ο Αρχιμανδρίτης π. Αντίπας Νικηταράς, πρώην πατριαρχικός Έξαρχος της Πάτμου, θα ομιλήσει με θέμα «Η Αγία Γαβριηλία και οι συναντήσεις μαζί της», τη Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024 στις 19:00, στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Νέας Ελβετίας Βύρωνος. Ο Πανοσιολογιώτατος θα κομίσει Ιερό Λείψανο της Αγίας το οποίο, θα τεθεί σε προσκύνηση* προς ευλογία των πιστών....
Ενορίες : Αγίου Δημητρίου Νέας Ελβετίας Βύρωνος
17 Ιουνίου, 2024 - 8:42
Τελευταία ενημέρωση: 17/06/2024 - 9:07

Ομιλία για την Αγία Γαβριηλία στον Άγιο Δημήτριο Νέας Ελβετίας Βύρωνος

Διαδώστε:
Ομιλία για την Αγία Γαβριηλία στον Άγιο Δημήτριο Νέας Ελβετίας Βύρωνος

Ο Αρχιμανδρίτης π. Αντίπας Νικηταράς, πρώην πατριαρχικός Έξαρχος της Πάτμου, θα ομιλήσει με θέμα «Η Αγία Γαβριηλία και οι συναντήσεις μαζί της», τη Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024 στις 19:00, στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Νέας Ελβετίας Βύρωνος.

Ο Πανοσιολογιώτατος θα κομίσει Ιερό Λείψανο της Αγίας το οποίο, θα τεθεί σε προσκύνηση* προς ευλογία των πιστών.

Πρόκειται για την πρώτη ομιλία που πραγματοποιείται στην Αθήνα για την Αγία Γαβριηλία από την ημέρα που κατατάχθηκε στο Αγιολόγιο της Εκκλησίας μας ενώ, ο Ομιλητής αξιώθηκε από το Θεό να γνωρίσει και να συναναστραφεί με την Αγία Γαβριηλία, από κοντά, κατά τα νεανικά του χρόνια και αυτές τις πνευματικές εμπειρίες θα μας μεταφέρει προς πνευματική μας ωφέλεια.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το Ιερό Λείψανο της Αγίας θα τεθεί σε προσκύνηση από τις 5:00 το απόγευμα έως τις 9:30 το βράδυ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων