30/01/2024 30/01/2024 Στο πλαίσιο των θρησκευτικών εκδηλώσεων στον Ιερό ναό του Αγίου Αναστασίου πολιούχο της πόλης του Ναυπλίου, πραγματοποιήθηκε ομιλία από τον Ιεροκήρυκα της Μητροπόλεως Αργολίδος, π. Χρυσόστομο Παπουλέση με θέμα “Οι Νεομάρτυρες στην ζωή της Εκκλησίας”. Προηγήθηκε το Ιερό Ευχέλαιο στον Άγιο Αναστάσιο από τους Ιερείς π. Παναγιώτη Κιντή, π. Κωνσταντίνο Οικονόμου και τον αρχιμανδρίτη π....
Ενορίες : Αγίου Αναστασίου Ναυπλίου
30 Ιανουαρίου, 2024 - 21:56

Ομιλία του π. Χρυσοστόμου Παπουλέση με θέμα “Οι Νεομάρτυρες στην ζωή της Εκκλησίας” στο Ναύπλιο

Διαδώστε:
Ομιλία του π. Χρυσοστόμου Παπουλέση με θέμα “Οι Νεομάρτυρες στην ζωή της Εκκλησίας” στο Ναύπλιο

Στο πλαίσιο των θρησκευτικών εκδηλώσεων στον Ιερό ναό του Αγίου Αναστασίου πολιούχο της πόλης του Ναυπλίου, πραγματοποιήθηκε ομιλία από τον Ιεροκήρυκα της Μητροπόλεως Αργολίδος, π. Χρυσόστομο Παπουλέση με θέμα “Οι Νεομάρτυρες στην ζωή της Εκκλησίας”.

Προηγήθηκε το Ιερό Ευχέλαιο στον Άγιο Αναστάσιο από τους Ιερείς π. Παναγιώτη Κιντή, π. Κωνσταντίνο Οικονόμου και τον αρχιμανδρίτη π. Χρυσόστομο Παπουλέση. Ο Ιερός ναός του Αγίου Αναστασίου εορτάζει την Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2024 και τιμάται με κάθε λαμπρότητα.

Την παραμονή της εορτής Τετάρτη 31 Ιανουαρίου θα τελεστεί Αρχιερατικός Εσπερινός χοροστατούντος του Επισκόπου Ζηνουπόλεως κ. Ιακώβου Αντωνόπουλου από το Οικουμενικό Πατριαρχείο. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πολυαρχιερατική Θεία λειτουργία χοροστατούντος του Μητροπολίτη Άρτης κ. Καλλινίκου.

STUDIO B&G ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ – Γ.ΡΑΣΣΙΑΣ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων