29/07/2020 29/07/2020 Περίπου τρεισήμισι χρόνια μετά την πρώτη Θεία Λειτουργία στον Ιερά Ναό Αγίου Αθανασίου και Αγίας Ευγενίας στην Ανθούπολη Περιστερίου, όπου σημειωτέον η Αγία βρήκε τη μοναδική της στέγη στην Αθήνα, οι εργασίες προχωρούν, ώστε ο ναός να ολοκληρωθεί με τη βοήθεια του Θεού. Πρόσφατα, μέσω δωρεών συγκεντρώθηκε το ποσό για το βάψιμο του ναού, ο...
Ενορίες : Άγιος Αθανάσιος ο Μέγας και Οσία Ευγενία, Ανθούπολη Περιστερίου
29 Ιουλίου, 2020 - 15:42
Τελευταία ενημέρωση: 29/07/2020 - 15:35

Ομορφαίνει συνεχώς ο Ι. Ναός Αγίου Αθανασίου & Αγίας Ευγενίας στην Ανθούπολη

Διαδώστε:
Ομορφαίνει συνεχώς ο Ι. Ναός Αγίου Αθανασίου & Αγίας Ευγενίας στην Ανθούπολη

Περίπου τρεισήμισι χρόνια μετά την πρώτη Θεία Λειτουργία στον Ιερά Ναό Αγίου Αθανασίου και Αγίας Ευγενίας στην Ανθούπολη Περιστερίου, όπου σημειωτέον η Αγία βρήκε τη μοναδική της στέγη στην Αθήνα, οι εργασίες προχωρούν, ώστε ο ναός να ολοκληρωθεί με τη βοήθεια του Θεού.

Πρόσφατα, μέσω δωρεών συγκεντρώθηκε το ποσό για το βάψιμο του ναού, ο οποίος εξωτερικά δεν είχε βαφτεί καθόλου, κι έτσι τελικά καλλωπίστηκε… στα άσπρα.

Παράλληλα, ο προϊστάμενος του ναού, Αρχιμανδρίτης Καλλίνικος, που καταβάλλει κάθε προσπάθεια, πνευματικώς και υλικώς, για συμπαράσταση σε άπορους, αλλά και εμπερίστατους συνανθρώπους μας, είδε λίγο πριν τα ονομαστήριά του τις εργασίες του ναού να βαίνουν προς ολοκλήρωση.

Χθες το βράδυ, στον ναό τελέστηκε Αγρυπνία επί τη εορτή του Αγίου Καλλινίκου και ο π. Καλλίνικος δέχθηκε τις ευχές των πιστών.

Δείτε το πριν και το μετά

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων