19/03/2023 19/03/2023 Κλήσεις για παράνομη στάθμευση “μοίρασε” η Δημοτική Αστυνομία σε όλα τα αυτοκίνητα πέριξ του Ιερού Ναού Παναγίας Λαοδηγήτριας στη Θεσσαλονίκη, κατά τη διάρκεια της δεύτερης  Θείας Λειτουργίας σήμερα Κυριακή 19 Μαρτίου 2023. Το γεγονός γνωστοποίησε με ανάρτηση του ο Αρχιμανδρίτης π. Βαρνάβας Γιάγκου, ο οποίος μάλιστα ζητάει από τους πιστούς να του δώσουν τις εν...
Ενορίες : ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΛΑΟΔΗΓΗΤΡΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
19 Μαρτίου, 2023 - 19:30
Τελευταία ενημέρωση: 19/03/2023 - 19:19

π. Βαρνάβας Γιάγκου: Η Δημοτική Αστυνομία Θεσσαλονίκης “μοίρασε” κλήσεις κατά τη Θεία Λειτουργία

Διαδώστε:
π. Βαρνάβας Γιάγκου: Η Δημοτική Αστυνομία Θεσσαλονίκης “μοίρασε” κλήσεις κατά τη Θεία Λειτουργία

Κλήσεις για παράνομη στάθμευση “μοίρασε” η Δημοτική Αστυνομία σε όλα τα αυτοκίνητα πέριξ του Ιερού Ναού Παναγίας Λαοδηγήτριας στη Θεσσαλονίκη, κατά τη διάρκεια της δεύτερης  Θείας Λειτουργίας σήμερα Κυριακή 19 Μαρτίου 2023.

Το γεγονός γνωστοποίησε με ανάρτηση του ο Αρχιμανδρίτης π. Βαρνάβας Γιάγκου, ο οποίος μάλιστα ζητάει από τους πιστούς να του δώσουν τις εν λόγω κλήσεις για να τις πληρώσει ο  Ιερός Ναός και όχι οι πιστοί.

Ο π. Βαρνάβας δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον ζήλο της Δημοτικής Αστυνομίας, αναφέροντας πως τον ίδιο ζήλο δεν επιδεικνύει σε άλλες περιπτώσεις και σε άλλους χώρους…

Η Ανακοίνωση του π. Βαρνάβα:

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων