06/11/2022 06/11/2022 Μια ακόμη Θεία Λειτουργία ερμήνευσε η Παιδική και Νεανική Βυζαντινή Χορωδία «Ακαδημία Ψαλτικής Ειρμός» υπό τον Σπυρίδωνα Ασπιώτη, στον κατάμεστο από πιστούς Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Αγίων Κυρίλλου και Μεθοδίου Θεσσαλονίκης που κοσμεί με τους χρυσούς τρούλους τη νέα παραλία Θεσσαλονίκης, την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2022. Κάθε πρώτη Κυριακή του μήνα, τα παιδιά του «Ειρμού» με...
Ενορίες : Ι.Ν. Αγίων Κυρίλλου και Μεθοδίου Θεσσαλονίκης
06 Νοεμβρίου, 2022 - 19:32
Τελευταία ενημέρωση: 06/11/2022 - 19:08

Παιδικές φωνές έψαλλαν στον Ι.Ν. Αγίων Κυρίλλου και Μεθοδίου Θεσσαλονίκης

Διαδώστε:
Παιδικές φωνές έψαλλαν στον Ι.Ν. Αγίων Κυρίλλου και Μεθοδίου Θεσσαλονίκης

Μια ακόμη Θεία Λειτουργία ερμήνευσε η Παιδική και Νεανική Βυζαντινή Χορωδία «Ακαδημία Ψαλτικής Ειρμός» υπό τον Σπυρίδωνα Ασπιώτη, στον κατάμεστο από πιστούς Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Αγίων Κυρίλλου και Μεθοδίου Θεσσαλονίκης που κοσμεί με τους χρυσούς τρούλους τη νέα παραλία Θεσσαλονίκης, την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2022.

Κάθε πρώτη Κυριακή του μήνα, τα παιδιά του «Ειρμού» με τις αγγελικές καρδιές και τις λεπτές φωνές τους ψάλλουν «εν ενί στόματι και μιά καρδία» και σε συνδυασμό με την σεμνοπρεπή τέλεση του Μυστηρίου της Θείας Ευχαριστίας από τον προϊστάμενο του Προσκυνήματος π. Ιωάννη Τράγκα και τον συνεφημέριό του π. Δημήτριο Μιχαηλίδη δημιουργούν ένα ξεχωριστό μυσταγωγικό, λειτουργικό κλίμα.

Επόμενη -συν Θεώ- Θεία Λειτουργία με την «Ακαδημία Ψαλτικής Ειρμός» στο Ιερό Προσκύνημα Αγίων Κυρίλλου και Μεθοδίου την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022.

Περισσότερες φωτογραφίες στο άλμπουμ:

Θ.Λειτουργία, Ι.Π.Ν. Αγ. Κυρίλλου & Μεθοδίου Θεσ/νίκης, 2022.11.06

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων