11/10/2021 11/10/2021 Το διήμερο 13 και 14 Οκτωβρίου 2021 πανηγυρίζει η Οσία Παρασκευή η Επιβατηνή στον Ιερό Ναό Αγίας Μεγαλομάρτυρος Παρασκευής και Οσίας Παρασκευής της Επιβατινής στη Νέα Πεντέλη. Ταυτόχρονα, εορτάζεται η ανάμνηση του εν Χίω θαύματος της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Παρασκευής. Κατά τη διάρκεια των Ιερών Ακολουθιών, που θα δείτε στο επισυναπτόμενο πρόγραμμα, θα εκτίθεται για Προσκύνηση...
Ενορίες : Αγίας Μεγαλομάρτυρος Παρασκευής και Οσίας Παρασκευής της Επιβατινής Νέας Πεντέλης
11 Οκτωβρίου, 2021 - 13:04
Τελευταία ενημέρωση: 11/10/2021 - 12:41

Πανήγυρη της Οσίας Παρασκευής της Επιβατινής στη Νέα Πεντέλη

Διαδώστε:
Πανήγυρη της Οσίας Παρασκευής της Επιβατινής στη Νέα Πεντέλη

Το διήμερο 13 και 14 Οκτωβρίου 2021 πανηγυρίζει η Οσία Παρασκευή η Επιβατηνή στον Ιερό Ναό Αγίας Μεγαλομάρτυρος Παρασκευής και Οσίας Παρασκευής της Επιβατινής στη Νέα Πεντέλη. Ταυτόχρονα, εορτάζεται η ανάμνηση του εν Χίω θαύματος της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Παρασκευής.

Κατά τη διάρκεια των Ιερών Ακολουθιών, που θα δείτε στο επισυναπτόμενο πρόγραμμα, θα εκτίθεται για Προσκύνηση Επιτάφιος της Οσίας Παρασκευής καθαγιασμένος στο Ιερό λείψανο της Οσίας στο Ιάσιο της Ρουμανίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων