20/05/2020 20/05/2020 Ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Γλυφάδας Ε. Β. Β. & Β κ. Αντωνίου, τελέσθηκε ο Όρθρος και η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία στην απόδοση της Μεσοπεντηκοστής αλλά και στην εκ μεταφοράς μνήμη της Αγίας Ξενίας της Καλαματιανής στο ομώνυμο Ιερό Παρεκκλήσιο της Ενορίας του Προφήτου Ηλιού Κόρμπι Βάρης. Κατά το τέλος της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος διάβασε...
Ενορίες : Προφήτου Ηλιού Κόρμπι Βάρης
20 Μαΐου, 2020 - 16:19
Τελευταία ενημέρωση: 20/05/2020 - 15:50

Πανηγυρική Θεία Λειτουργία της Αγίας Ξενίας στη Βάρη

Διαδώστε:
Πανηγυρική Θεία Λειτουργία της Αγίας Ξενίας στη Βάρη

Ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Γλυφάδας Ε. Β. Β. & Β κ. Αντωνίου, τελέσθηκε ο Όρθρος και η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία στην απόδοση της Μεσοπεντηκοστής αλλά και στην εκ μεταφοράς μνήμη της Αγίας Ξενίας της Καλαματιανής στο ομώνυμο Ιερό Παρεκκλήσιο της Ενορίας του Προφήτου Ηλιού Κόρμπι Βάρης.

Κατά το τέλος της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος διάβασε την ειδική ευχή που έχει συγγράψει ο ίδιος για την πανδημία του νέου Κορωνοϊού, αλλά και την ειδική ευχή της Αγίας Ξενίας της Καλαματιανής όπως υπάρχει στην ειδική φυλλάδα της Ιεράς της Ακολουθίας της, κατά της μαγείας και γενικότερα κατά κάθε δαιμονικής ενέργειας.

Μετά την διανομή του αντιδώρου στους αρκετούς προσκυνητές που ανέβηκαν στο εκκλησάκι, ακολούθησε ένα λιτό νηστίσιμο κέρασμα και στη συνέχεια ο Σεβασμιώτατος αποχώρησε.

Υπενθυμίζεται ότι οι φετινές πανηγυρικές Ιερές Εκδηλώσεις θα ολοκληρωθούν σήμερα το απόγευμα (20 Μαΐου) με την τέλεση του Μεθέορτου Εσπερινού και την Παράκληση της Αγίας Ξενίας.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων