07/06/2023 07/06/2023 Τιμήθηκε η μνήμη του Οσίου και Θεοφόρου Πατρός ημών Παναγή ιερέως του Μπασιά, στον Ιερό Ναό Αγίου Νείλου Μυροβλύτου Πειραιώς. Την παραμονή της εορτής, Τρίτη 6 Ιουνίου, τελέσθηκε Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας. Μετά το πέρας του Εσπερινού, έγινε Ιερά Παράκληση στον Άγιο Παναγή, όπου στο τέλος της Παρακλήσεως έγινε δέηση και ανεγνώσθη ευχή για...
Ενορίες : Αγίου Νείλου Πειραιώς
07 Ιουνίου, 2023 - 8:05
Τελευταία ενημέρωση: 07/06/2023 - 8:15

Πανηγυρικός εσπερινός Οσίου Παναγή Μπασιά στον Ιερό Ναό Αγίου Νείλου Πειραιώς

Διαδώστε:
Πανηγυρικός εσπερινός Οσίου Παναγή Μπασιά στον Ιερό Ναό Αγίου Νείλου Πειραιώς

Τιμήθηκε η μνήμη του Οσίου και Θεοφόρου Πατρός ημών Παναγή ιερέως του Μπασιά, στον Ιερό Ναό Αγίου Νείλου Μυροβλύτου Πειραιώς. Την παραμονή της εορτής, Τρίτη 6 Ιουνίου, τελέσθηκε Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας.

Μετά το πέρας του Εσπερινού, έγινε Ιερά Παράκληση στον Άγιο Παναγή, όπου στο τέλος της Παρακλήσεως έγινε δέηση και ανεγνώσθη ευχή για τους υποψηφίους μαθητές των Πανελληνίων Εξετάσεων.

Το πρωί της κυριωνύμου ημέρας της 7ης Ιουνίου θα τελεσθεί όρθρος και πανηγυρική θεία Λειτουργία μετά θείου κηρύγματος ενώ το απόγευμα ο μεθέορτος εσπερινός και τα εγκώμια στον Άγιο Παναγή.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων