28/10/2021 28/10/2021 Οι πανηγυρικές εκδηλώσεις με την επωνυμία «ΔΗΜΗΤΡΙΑ 2021», που πραγματοποιούνται στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου, Δήμου Αγίου Δημητρίου, χθες Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου, μεταφέρθηκαν στο Παρεκκλήσιο της Αγία Σκέπης, που βρίσκεται στο κτίριο στο οποίο στεγάζεται ο ξενώνας φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων προσφύγων επί της οδού Λεμεσού 17, υπό τη διεύθυνση της Μ.Κ.Ο. “ΑΠΟΣΤΟΛΗ” της Ιεράς Αρχιεπισκοπής...
Ενορίες : Αγίου Δημητρίου Δήμου Αγίου Δημητρίου
28 Οκτωβρίου, 2021 - 9:40
Τελευταία ενημέρωση: 28/10/2021 - 9:28

Πανηγυρικός Εσπερινός στην Αγία Σκέπη του ξενώνα φιλοξενίας ασυνόδευτων

Διαδώστε:
Πανηγυρικός Εσπερινός στην Αγία Σκέπη του ξενώνα φιλοξενίας ασυνόδευτων

Οι πανηγυρικές εκδηλώσεις με την επωνυμία «ΔΗΜΗΤΡΙΑ 2021», που πραγματοποιούνται στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου, Δήμου Αγίου Δημητρίου, χθες Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου, μεταφέρθηκαν στο Παρεκκλήσιο της Αγία Σκέπης, που βρίσκεται στο κτίριο στο οποίο στεγάζεται ο ξενώνας φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων προσφύγων επί της οδού Λεμεσού 17, υπό τη διεύθυνση της Μ.Κ.Ο. “ΑΠΟΣΤΟΛΗ” της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Στον Πανηγυρικό Εσπερινό, ο οποίος τελέστηκε στις 6.00 το απόγευμα μετ’ αρτοκλασίας και θείου κηρύγματος, συμμετείχαν οι Ιερείς του Ιερού Ναού.

Ακολούθησε ιερά αγρυπνία με τη συμμετοχή πλήθους πιστών, επί τη εορτή της Αγίας Σκέπης της Υπεραγίας Θεοτόκου στον ισόγειο Ιερό Ναό, τιμώντας ταυτόχρονα και την θαυματουργό εικόνα της “ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΗΣ ΤΡΙΧΕΡΟΥΣΑΣ”, της οποίας ακριβές αντίγραφο προερχόμενο από την Ιερά Μονή Χιλανδαρίου Αγίου Όρους ευρίσκεται στο ομώνυμο Παρεκκλήσιο του ισογείου Ιερού Ναού.

Έψαλε ο χορός του “Σχολείου Ψαλτικής”, υπό τη διεύθυνση του Πρωτοψάλτου και Δασκάλου κ. Κωνσταντίνου Φωτόπουλου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων