10/02/2024 10/02/2024 Με κάθε λαμπρότητα γιόρτασε το εκκλησάκι του Αγίου Χαραλάμπους στην πόλη του Άργους που Βρίσκεται στην οδό 4ης Ιανουαρίου 1833 και Καραϊσκάκη. Είναι ιδιωτική εκκλησία και αφιερωμένη στον Άγιο Χαράλαμπο. Κτήτορας του ιερού αυτού ναού ήταν ο κ. Χαράλαμπος Πετρόπουλος και χτίστηκε βάση πληροφοριών πριν από έναν αιώνα, σήμερα ανήκει στην οικογένεια Πέτρου Φλώρου. Τον...
Ενορίες : Αγίου Χαραλάμπους Άργους
10 Φεβρουαρίου, 2024 - 13:37
Τελευταία ενημέρωση: 10/02/2024 - 12:57

Πανηγύρισε ο Ιερός Ναός Αγίου Χαραλάμπους στο Άργος

Διαδώστε:
Πανηγύρισε ο Ιερός Ναός Αγίου Χαραλάμπους στο Άργος

Με κάθε λαμπρότητα γιόρτασε το εκκλησάκι του Αγίου Χαραλάμπους στην πόλη του Άργους που Βρίσκεται στην οδό 4ης Ιανουαρίου 1833 και Καραϊσκάκη. Είναι ιδιωτική εκκλησία και αφιερωμένη στον Άγιο Χαράλαμπο.

Κτήτορας του ιερού αυτού ναού ήταν ο κ. Χαράλαμπος Πετρόπουλος και χτίστηκε βάση πληροφοριών πριν από έναν αιώνα, σήμερα ανήκει στην οικογένεια Πέτρου Φλώρου.

Τον πανηγυρικό εσπερινό τέλεσαν οι ιερείς της ενορίας Παναγίας Άργους μιας και ο ναός είναι παρεκκλήσιο τους. Μετά το πέρας του Εσπερινού όπως κάθε χρόνο τελέστηκε το μυστήριο του Αγίου Ευχελαίου προς ευλογία των πιστών.

Κάθε χρόνο μαζεύεται πάρα πολύς κόσμος από όλο το Άργος και τις γύρω περιοχές για να τιμήσει την μνήμη του Αγίου Χαραλάμπους.

STUDIO B&G ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ – Γ.ΡΑΣΣΙΑΣ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων