09/05/2022 10/05/2022 Μέσα στην αναστάσιμο και χαρμόσυνο περίοδο εορτάσθηκε η μνήμη του Αγίου Οσιομάρτυρος Νικολάου εν Βουνένοις την Δευτέρα 9 Μαϊου 2022 στο φερώνυμο ιερό παρεκλήσι στον Πλάτανο – Μίστρου Διρφύων, όπου τελέσθηκε η Θεία Λειτουργία από τον Πρεσβύτερο Δημήτριο Κορόζη εφημέριο ιερού ναού Αγίου Αθανασίου Μίστρου με την συμμετοχή των ιεροψαλτών. Στην Θεία Λειτουργία συμμετείχαν ο...
Ενορίες : Άγιος Νικόλαος εν Βουνένοις Πλατάνου - Μίστρου Διρφύων
09 Μαΐου, 2022 - 20:17
Τελευταία ενημέρωση: 10/05/2022 - 1:29

Πανηγύρισε το παρεκκλήσι του Αγίου Νικολάου εν Βουνένοις στον Πλάτανο – Μίστρου Διρφύων

Διαδώστε:
Πανηγύρισε το παρεκκλήσι του Αγίου Νικολάου εν Βουνένοις στον Πλάτανο – Μίστρου Διρφύων

Μέσα στην αναστάσιμο και χαρμόσυνο περίοδο εορτάσθηκε η μνήμη του Αγίου Οσιομάρτυρος Νικολάου εν Βουνένοις την Δευτέρα 9 Μαϊου 2022 στο φερώνυμο ιερό παρεκλήσι στον Πλάτανο – Μίστρου Διρφύων, όπου τελέσθηκε η Θεία Λειτουργία από τον Πρεσβύτερο Δημήτριο Κορόζη εφημέριο ιερού ναού Αγίου Αθανασίου Μίστρου με την συμμετοχή των ιεροψαλτών.

Στην Θεία Λειτουργία συμμετείχαν ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητος Μίστρου κ. Ηρακλής Τσώκος καθώς επίσης πολλοί πιστοί απο την ευρύτερη περιοχή του Μίστρου και της Σέτας που προσήλθαν να τιμήσουν τον εορταζόμενο Άγιο.

Φωτογραφίες: Δημήτριος Πετρογιάννης

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων