07/12/2022 07/12/2022 Πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός Αγίου Σπυρίδωνος Τριανδρίας στη Θεσσαλονίκη και στο πλαίσιο της εορτής του Αγίου Αγίου Σπυρίδωνος, επισκόπου Τριμυθούντος του Θαυματουργού έχουν προγραμματιστεί εόρτιες πανηγυρικές και λατρευτικές εκδηλώσεις. Την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022, παραμονή της εορτής θα τελεστεί Όρθρος και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία. Θα ακολουθήσει Λιτάνευση της Εικόνας και της Εμβάδας του Αγίου. Το...
Ενορίες : Ιερός Ναός Αγίου Σπυρίδωνος Τριανδρίας
07 Δεκεμβρίου, 2022 - 14:15
Τελευταία ενημέρωση: 07/12/2022 - 14:40

Πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός Αγίου Σπυρίδωνος Τριανδρίας

Διαδώστε:
Πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός Αγίου Σπυρίδωνος Τριανδρίας

Πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός Αγίου Σπυρίδωνος Τριανδρίας στη Θεσσαλονίκη και στο πλαίσιο της εορτής του Αγίου Αγίου Σπυρίδωνος, επισκόπου Τριμυθούντος του Θαυματουργού έχουν προγραμματιστεί εόρτιες πανηγυρικές και λατρευτικές εκδηλώσεις.

Την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022, παραμονή της εορτής θα τελεστεί Όρθρος και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία. Θα ακολουθήσει Λιτάνευση της Εικόνας και της Εμβάδας του Αγίου.

Το απόγευμα θα τελεστεί Αρχιερατικός Εσπερινός και Αρτοκλασία.

Τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022 ανήμερα της εορτής του αγίου Σπυρίδωνος θα τελεστεί Όρθρος και Θεία Λειτουργία και στις 7.30 το απόγευμα Εσπερινός, Παράκληση και Χαιρετισμοί στον Άγιο Σπυρίδωνα.

Την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022, το πρωί θα τελεστεί Όρθρος και Θεία Λειτουργία και μνημόσυνο για τους κτίτορες του Ιερού Ναού.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων