05/03/2019 05/03/2019 Πανηγυρίζει το ομώνυμο Ιερό Παρεκκλήσιο το οποίο βρίσκεται εντός του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού των Αγ. Αναργύρων στη Νέα Ιωνία με την ευκαιρία της εορτής του αγίου Λαυρεντίου του Μεγαρέως. Στον Ιερό Ναό φυλάσσεται η παλαιά και θαυματουργός Ιερά Εικόνα του Οσίου Λαυρεντίου, με την οποία συνδέθηκαν από πολλών ετών τόσο οι πρώτοι κάτοικοι της Νέας Ιωνίας,...
Ενορίες : Ιερός Μητροπολιτικός Ναός Αγίων Αναργύρων
05 Μαρτίου, 2019 - 17:40

Πανηγυρίζει το παρεκκλήσιο του Μητρ. ναού Νέας Ιωνίας

Διαδώστε:
Πανηγυρίζει το παρεκκλήσιο του Μητρ. ναού Νέας Ιωνίας

Πανηγυρίζει το ομώνυμο Ιερό Παρεκκλήσιο το οποίο βρίσκεται εντός του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού των Αγ. Αναργύρων στη Νέα Ιωνία με την ευκαιρία της εορτής του αγίου Λαυρεντίου του Μεγαρέως. Στον Ιερό Ναό φυλάσσεται η παλαιά και θαυματουργός Ιερά Εικόνα του Οσίου Λαυρεντίου, με την οποία συνδέθηκαν από πολλών ετών τόσο οι πρώτοι κάτοικοι της Νέας Ιωνίας, όσο και οι ευσεβείς Χριστιανοί από όλη την Αττική.

Αναλυτικότερα το πρόγραμμα της εορτής 

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 6 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019

ΏΡΑ 6.00μ.μ.: Πανηγυρικός Εσπερινός μετ’Αρτοκλασίας και θείου Κηρύγματος υπό του Πανοσ. Πρωτοσυγκέλλου της Ιεράς Μητροπόλεως π. Επιφανίου Αρβανίτη.

ΠΕΜΠΤΗ 7 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019

ΏΡΑ 7.00π.μ.: Όρθρος και Πανηγυρική Θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του Σεβ. Μητροπολίτου Ν. Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων