09/07/2024 09/07/2024 Η χορωδία Βυζαντινής και παραδοσιακής μουσικής “Εν Χορδαίς και Οργάνω”, υπό την επιμέλεια και διεύθυνση του κ. Χρυσοστόμου Μακρή Καθηγητού Βυζαντινής Μουσικής της Μητροπόλεως Μεσογαίας και Λαυρεωτικής, παρουσίασε παραδοσιακά τραγούδια από Κύπρο, Θράκη, Μακεδονία, Σμύρνη, Δωδεκάνησα. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής, 7 Ιουλίου 2024, στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού Αγίων Θεοδώρων Αναβύσσου....
Ενορίες : Αγίων Θεοδώρων Αναβύσσου
09 Ιουλίου, 2024 - 10:21
Τελευταία ενημέρωση: 09/07/2024 - 10:57

Παραδοσιακή βραδιά στον Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων Αναβύσσου

Διαδώστε:
Παραδοσιακή βραδιά στον Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων Αναβύσσου

Η χορωδία Βυζαντινής και παραδοσιακής μουσικής “Εν Χορδαίς και Οργάνω”, υπό την επιμέλεια και διεύθυνση του κ. Χρυσοστόμου Μακρή Καθηγητού Βυζαντινής Μουσικής της Μητροπόλεως Μεσογαίας και Λαυρεωτικής, παρουσίασε παραδοσιακά τραγούδια από Κύπρο, Θράκη, Μακεδονία, Σμύρνη, Δωδεκάνησα.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής, 7 Ιουλίου 2024, στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού Αγίων Θεοδώρων Αναβύσσου. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Σαρωνικού.

Παρέστησαν στην εκδήλωση οι Ιερείς π. Παύλος Πατσιαούρας, π. Απόστολος Σαγώνας και π. Εμμανουήλ Φώσκολος. Εκ μέρους του Δήμου παρέστησαν ο Αντιδήμαρχος Μάκης Δρούβας, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Κοινοτικού Συμβουλίου Κωνσταντίνα Κάραλη, η Αντιπρόεδρος Αθήνα Γαλάνης, ο Κοινοτικός Σύμβουλος Σολομών Τοπάλογλου, η Δημοτική σύμβουλος Κοροβέση Κατερίνα και η ανεξάρτητη Δημοτική σύμβουλος Όλγα Κετέογλου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων