17/06/2019 17/06/2019 Ολοκληρώθηκαν οι εορτασμοί του Αγίου Πνεύματος στον ενοριακό ναό της Αγίας Τριάδος στην Πρόνοια Ναυπλίου.Το απόγευμα της Δευτέρας 17 Ιουνίου 2019 τελέσθηκε μεθεόρτιος εσπερινός και εν συνεχεία παράκληση στην Αγία Τριάδα. Κατόπιν πραγματοποιήθηκε στον αύλειο χώρο του Ναού χορευτική εκδήλωση από το Εργαστήρι Ελληνικού Χορού του Χρήστου Λεβέντη καθώς και ζωντανή μουσική από τοπικό συγκρότημα....
Ενορίες : Αγίας Τριάδος Πρόνοιας Ναυπλίου
17 Ιουνίου, 2019 - 23:00

Πολιτιστική εκδήλωση στην λήξη των εορτασμών του Αγ. Πνεύματος στο Ναύπλιο

Διαδώστε:
Πολιτιστική εκδήλωση στην λήξη των εορτασμών του Αγ. Πνεύματος στο Ναύπλιο

Ολοκληρώθηκαν οι εορτασμοί του Αγίου Πνεύματος στον ενοριακό ναό της Αγίας Τριάδος στην Πρόνοια Ναυπλίου.Το απόγευμα της Δευτέρας 17 Ιουνίου 2019 τελέσθηκε μεθεόρτιος εσπερινός και εν συνεχεία παράκληση στην Αγία Τριάδα.

Κατόπιν πραγματοποιήθηκε στον αύλειο χώρο του Ναού χορευτική εκδήλωση από το Εργαστήρι Ελληνικού Χορού του Χρήστου Λεβέντη καθώς και ζωντανή μουσική από τοπικό συγκρότημα.

Την πολιτιστική εκδήλωση προλόγισε ο εφημέριος του Ναού π. Κωνσταντίνος Σέρρος, χαιρέτησε ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, ενώ παρεβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο αρχιμανδρίτης Χρυσόστομος Καλαθάς από την Μητρόπολη Ιλίου, Ιερείς, ο αντιδήμαρχος Κωνσταντίνος Ρούτουλας, η Πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Νάντια Αναστασίου και πάρα πολύς κόσμος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων