11/02/2019 11/02/2019 Πραγματοποιήθηκε απόψε στον ιερό ναό Αγίας Τριάδας Πετρουπόλεως η ενδιαφέρουσα ομιλία του Πανοσιολογιωτάτου Αρχιμανδρίτου π. Εφραίμ Παναούση με θέμα ” Πρέπει να τα δίνουμε όλα στα παιδιά μας; “. Από την πλευρά του ο εφημέριος π. Σπυρίδων Αργύρης δήλωσε στο Διεθνές Πρακτορείο Εκκλησιαστικών Ειδήσεων “Ορθοδοξία” και στον Αντώνη Μακατούνη “Ευχαριστούμε θερμά τον Γέροντα για τα θεόπνευστα λόγια του,...
Ενορίες : ιερός ναός Αγίας Τριάδας Πετρουπόλεως
11 Φεβρουαρίου, 2019 - 23:00
Τελευταία ενημέρωση: 11/02/2019 - 22:24

Πρέπει να τα δίνουμε όλα στα παιδιά μας;

Διαδώστε:
Πρέπει να τα δίνουμε όλα στα παιδιά μας;

Πραγματοποιήθηκε απόψε στον ιερό ναό Αγίας Τριάδας Πετρουπόλεως η ενδιαφέρουσα ομιλία του Πανοσιολογιωτάτου Αρχιμανδρίτου π. Εφραίμ Παναούση με θέμα ” Πρέπει να τα δίνουμε όλα στα παιδιά μας; “. Από την πλευρά του ο εφημέριος π. Σπυρίδων Αργύρης δήλωσε στο Διεθνές Πρακτορείο Εκκλησιαστικών Ειδήσεων “Ορθοδοξία” και στον Αντώνη Μακατούνη “Ευχαριστούμε θερμά τον Γέροντα για τα θεόπνευστα λόγια του, τα οποία θα βοηθήσουν όλους μας να κατανοήσουμε τα παιδιά μας και να τα αφουγκραζόμαστε περισσότερο καθημερινά, για το τι πραγματικά έχουν ανάγκη και να μην προτρέχουμε σαν υπερπροστατευτικοί γονείς να τους δώσουμε κάτι που ούτε να το χρειάζονται πραγματικά και ούτε καν να μας το έχουν ζητήσει πρώτα εκείνα”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Ετικέτες: , ,
Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων