01/04/2024 01/04/2024 Στον Ιερό Ναό Αγίου Φανουρίου συμπολιούχου Δραπετσώνας, της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς τοποθετήθηκε ψηφιδωτό της Πλατυτέρας, πιστό αντίγραφο της Πλατυτέρας της Αγίας Σοφίας Κωνσταντινουπόλεως. Το ψηφιδωτό κατασκευάσθηκε από τον ψηφιδογράφο κ. Ιωάννη Μαστερόπουλο με την Ευλογία και την πρόφρονα φροντίδα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πειραιώς κ. Σεραφείμ και του προϊσταμένου του Ιερού Ναού, Πρωτοπρεσβυτέρου Νικολάου Ζαχαρόπουλου.
Ενορίες : Αγίου Φανουρίου Δραπετσώνας
01 Απριλίου, 2024 - 14:52
Τελευταία ενημέρωση: 01/04/2024 - 14:59

Ψηφιδωτό της Πλατυτέρας, πιστό αντίγραφο της Αγίας Σοφίας Κωνσταντινουπόλεως, στον Άγιο Φανούριο Δραπετσώνας

Διαδώστε:
Ψηφιδωτό της Πλατυτέρας, πιστό αντίγραφο της Αγίας Σοφίας Κωνσταντινουπόλεως, στον Άγιο Φανούριο Δραπετσώνας

Στον Ιερό Ναό Αγίου Φανουρίου συμπολιούχου Δραπετσώνας, της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς τοποθετήθηκε ψηφιδωτό της Πλατυτέρας, πιστό αντίγραφο της Πλατυτέρας της Αγίας Σοφίας Κωνσταντινουπόλεως.

Το ψηφιδωτό κατασκευάσθηκε από τον ψηφιδογράφο κ. Ιωάννη Μαστερόπουλο με την Ευλογία και την πρόφρονα φροντίδα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πειραιώς κ. Σεραφείμ και του προϊσταμένου του Ιερού Ναού, Πρωτοπρεσβυτέρου Νικολάου Ζαχαρόπουλου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων