12/03/2019 12/03/2019 Στις 24 Μαρτίου 2019, παραμονή του Ευαγγελισμού, θα τοποθετηθεί ο «θεμέλιος λίθος» του κατασκευαστικού έργου, που αφορά την δημιουργία κοινωνικού πολυχώρου, στον Ιερό Ναό της Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου, αφού υπογράφηκε η σύμβαση εγκατάστασης του εργολάβου. Πρόκειται για κτιριακή δομή προυπολογισμού άνω του 1 εκατ. Ευρώ. Στην θρησκευτική τελετή θα παρευρεθεί και ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης...
Ενορίες : Ιερός Ναός Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου
12 Μαρτίου, 2019 - 22:25

Σε λίγες ημέρες θεμελιώνεται νέος κοινωνικός πολυχώρος στην Ευαγγελίστρια Ναυπλίου

Διαδώστε:
Σε λίγες ημέρες θεμελιώνεται νέος κοινωνικός πολυχώρος στην Ευαγγελίστρια Ναυπλίου

Στις 24 Μαρτίου 2019, παραμονή του Ευαγγελισμού, θα τοποθετηθεί ο «θεμέλιος λίθος» του κατασκευαστικού έργου, που αφορά την δημιουργία κοινωνικού πολυχώρου, στον Ιερό Ναό της Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου, αφού υπογράφηκε η σύμβαση εγκατάστασης του εργολάβου. Πρόκειται για κτιριακή δομή προυπολογισμού άνω του 1 εκατ. Ευρώ.

Στην θρησκευτική τελετή θα παρευρεθεί και ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος. Η υποδομή, αφορά το μεγάλο έργο του συσσιτίου του Ναού, αλλά και όλες τις λοιπές δράσεις που θα αναπτυχθούν στον πολυχώρο αυτό. Σύμφωνα με την περιφερειακή αρχή, το έργο αυτό, είχε να αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα, ενώ υπήρξε και χρηματοδότηση απ’ το Πρόγραμμα των Δημοσίων Επενδύσεων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων