01/11/2020 01/11/2020 Με σόμπες εξωτερικού χώρου θα προσπαθήσουν να αντιμετωπίσουν το φθινοπωρινό κρύο και να φροντίσουν τους πιστούς που θα παραμένουν στο προαύλιο, κατά τη διάρκεια των ακολουθιών, οι ιερείς του Αγίου Νικολάου Ραγκαβά. Ανταποκρινόμενοι έγκαιρα στα νέα μέτρα που ελήφθησαν λόγω κορωνοϊού, ανακοίνωσαν μέσω facebook όλες τις αλλαγές που θα γίνουν σε σχέση με τις ακολουθίες, τον...
Ενορίες : Αγίου Νικολάου Ραγκαβά
01 Νοεμβρίου, 2020 - 18:25
Τελευταία ενημέρωση: 01/11/2020 - 18:07

Τακτικές Θείες Λειτουργίες και σόμπες στον Άγ. Νικόλαο Ραγκαβά

Διαδώστε:
Τακτικές Θείες Λειτουργίες και σόμπες στον Άγ. Νικόλαο Ραγκαβά

Με σόμπες εξωτερικού χώρου θα προσπαθήσουν να αντιμετωπίσουν το φθινοπωρινό κρύο και να φροντίσουν τους πιστούς που θα παραμένουν στο προαύλιο, κατά τη διάρκεια των ακολουθιών, οι ιερείς του Αγίου Νικολάου Ραγκαβά. Ανταποκρινόμενοι έγκαιρα στα νέα μέτρα που ελήφθησαν λόγω κορωνοϊού, ανακοίνωσαν μέσω facebook όλες τις αλλαγές που θα γίνουν σε σχέση με τις ακολουθίες, τον αριθμό των ατόμων και τον εξωτερικό χώρο.  

Η ανακοίνωσή του π. Αλεξάνδρου στο facebook έχει ως εξής:

«Βρισκόμαστε σήμερα μπροστά σε μια καινούργια δοκιμασία. Σας καλώ να την αντιμετωπίσουμε με πίστη και ελπίδα. Δεν πρόκειται για μια δοκιμασία της πίστης μας, γιατί αυτή δεν κινδυνεύει από εξωτερικούς παράγοντες, από λοιμούς, λιμούς, σεισμούς και καταποντισμούς. Είναι εσωτερική κατάκτηση και ανθίζει σε κάθε συνθήκη και κάθε δοκιμασία, όπως έχει δείξει η ιστορία της Εκκλησίας μας.
Χθες ανακοινώθηκαν καινούργια μέτρα για την πανδημία και θα το αντιμετωπίσουμε κι αυτό.
Δεν θα μπορούμε λοιπόν για ένα μήνα να είμαστε πολλά άτομα στο ναό.
Μέσα στον Ναό, θα είμαστε 9 άτομα, εκτός από ψάλτες και νεωκόρο. Για τους εξωτερικούς χώρους δεν υπάρχει περιορισμός και θα μπορούν να είναι άλλα 12 άτομα. Θα προμηθευτούμε 2 σόμπες εξωτερικού χώρου και θα μπορείτε να είστε και εκεί με τις μάσκες σας χωρίς να κρυώνετε.
Θα λειτουργούμε 4 φορές την εβδομάδα
Τετάρτη και Παρασκευή: 6-8 το βράδυ
Σάββατο 8-10.45 π.μ
Κυριακή: 8-10.45 π.μ
Έτσι θα μπορείτε σε μικρές ομάδες των 20 ατόμων να εκκλησιάζεστε μια φορά ή περισσότερες την εβδομάδα.
Πώς θα γίνει αυτό πρακτικά: Θα τηλεφωνείτε στα τηλέφωνα 6932462669 για να δηλώνετε συμμετοχή σε κάποια ή κάποιες από τις μέρες αυτές. Δυστυχώς δεν μπορούμε να αποφύγουμε αυτόν τον τρόπο, για να μην έρχεστε άδικα στο Ναό. Ταυτόχρονα θα γίνει προσπάθεια, η Λειτουργία της Κυριακής να μεταδίδεται ζωντανά.
Σας ευχόμαστε καλή δύναμη!
Με πίστη και ελπίδα θα το αντιμετωπίσουμε και αυτό.
π. Αλέξανδρος και Αγγελική»

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων