30/11/2020 30/11/2020 Τεσσαρακονθήμερο Μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του μακαριστού π. Αθανασίου Γιακουμάκη ετελέσθη σήμερα το πρωί στον Ι. Ναό Αγίου Στυλιανού Γκύζη. Ο π. Αθανάσιος διακόνησε συνολικά 63 χρόνια το Ιερό Θυσιαστήριο εκ των οποίων τα 50 στην Ενορία Αγίου Στυλιανού Γκύζη. Διακρίθηκε για την πολλή μεγάλη αφοσίωση στην ενοριακή ζωή πάντα εργατικός, φιλακόλουθος και ανεξίκακος....
Ενορίες : Αγίου Στυλιανού Γκύζη
30 Νοεμβρίου, 2020 - 21:46
Τελευταία ενημέρωση: 30/11/2020 - 20:08

Τεσσαρακονθήμερο Μνημόσυνο π. Αθανασίου Γιακουμάκη

Διαδώστε:
Τεσσαρακονθήμερο Μνημόσυνο π. Αθανασίου Γιακουμάκη

Τεσσαρακονθήμερο Μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του μακαριστού π. Αθανασίου Γιακουμάκη ετελέσθη σήμερα το πρωί στον Ι. Ναό Αγίου Στυλιανού Γκύζη.

Ο π. Αθανάσιος διακόνησε συνολικά 63 χρόνια το Ιερό Θυσιαστήριο εκ των οποίων τα 50 στην Ενορία Αγίου Στυλιανού Γκύζη. Διακρίθηκε για την πολλή μεγάλη αφοσίωση στην ενοριακή ζωή πάντα εργατικός, φιλακόλουθος και ανεξίκακος. Ήταν ως θεολόγος γνώστης των αληθειών της πίστης μας γι’ αυτό και καλός ιεροκήρυκας. Προσπαθούσε πάντα να εφαρμόσει στην πράξη τον λόγο Του Κυρίου «εφόσον εποιήσατε ενί τούτων των αδελφών μου των ελαχίστων, εμοί εποιήσατε» αναγείροντας πενταόροφο κτίριο (γηροκομείο) για φιλοξενία εμπερίστατων γεροντισσών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων