16/05/2023 16/05/2023 Μια όμορφη βραδιά θεάτρου είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι θεατρόφιλοι ενορίτες του Ιερού Ναού Αγίας Παρασκευής Μενεμένης την Κυριακή 14 Μαΐου 2023 στην Κατακόμβη του Ναού. Οι θεατρικές ομάδες (παιδική, εφηβική, ενηλίκων) της δραστήριας Ενορίας της δυτικής Θεσσαλονίκης με τη σκηνοθετική καθοδήγηση της Αναστασίας Θυμιοπούλου παρουσίασαν με επιτυχία κωμικά σκετς υπό τον γενικό τίτλο...
Ενορίες : Ιερός Ναός Αγίας Παρασκευής Μενεμένης
16 Μαΐου, 2023 - 15:20
Τελευταία ενημέρωση: 16/05/2023 - 15:10

Θεατρική παράσταση “Λίγο απ’ όλα” στον Ι. Ναό Αγίας Παρασκευής Μενεμένης

Διαδώστε:
Θεατρική παράσταση “Λίγο απ’ όλα” στον Ι. Ναό Αγίας Παρασκευής Μενεμένης

Μια όμορφη βραδιά θεάτρου είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι θεατρόφιλοι ενορίτες του Ιερού Ναού Αγίας Παρασκευής Μενεμένης την Κυριακή 14 Μαΐου 2023 στην Κατακόμβη του Ναού.

Οι θεατρικές ομάδες (παιδική, εφηβική, ενηλίκων) της δραστήριας Ενορίας της δυτικής Θεσσαλονίκης με τη σκηνοθετική καθοδήγηση της Αναστασίας Θυμιοπούλου παρουσίασαν με επιτυχία κωμικά σκετς υπό τον γενικό τίτλο “Λίγο απ’ όλα” αποσπώντας το ένθερμο χειροκρότημα από τους δεκάδες ενορίτες οι οποίοι κατέκλεισαν ακόμη μια φορά την Κατακόμβη του Ναού έπειτα από τη σιωπή την οποία επέβαλε η πανδημία.

Στο τέλος της βραδιάς, η οποία αναμφισβήτητα αποτέλεσε ένα ευχάριστο διάλειμμα στην καταθλιπτική πραγματικότητα που μάς περιβάλλει, ο προϊστάμενος του Ιερού Ναού, Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Παντελεήμων Αναστασιάδης, συνεχάρη ιδιαίτερα την κα Θυμιοπούλου και όλα τα μέλη των θεατρικών ομάδων για την άρτια απόδοση και παρουσίαση των θεατρικών έργων καθώς και τον υπεύθυνο του Νεανικού Έργου της Ενορίας πρωτοπρεσβύτερο π. Άγγελο Παρίσση.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων