19/10/2021 19/10/2021 Το απόγευμα της Τρίτης 19 Οκτωβρίου 2021, τελέσθηκε η εόρτιος βραδινή Θεία Λειτουργία με αφορμή την εορτή του Οσίου και Θεοφόρου πατρός ημών Γερασίμου του εν Κεφαλληνίας, στον ιερό Ναό της Κοιμήσεως Θεοτόκου στην Άνω Στενή Διρφύων. Κατά την βραδινή Θεία Λειτουργία ιερούργησε ο εορτάζων Πρεσβύτερος Γεράσιμος Βασιλόπουλος ο εφημέριος της ενορίας Θεολόγου Διρφύων, με...
Ενορίες : Κοιμήσεως της Θεοτόκου Άνω Στενής Διρφύων
19 Οκτωβρίου, 2021 - 22:37
Τελευταία ενημέρωση: 19/10/2021 - 23:25

Θεία Λειτουργία για την εορτή του Αγίου Γερασίμου στην Άνω Στενή Διρφύων

Διαδώστε:
Θεία Λειτουργία για την εορτή του Αγίου Γερασίμου στην Άνω Στενή Διρφύων

Το απόγευμα της Τρίτης 19 Οκτωβρίου 2021, τελέσθηκε η εόρτιος βραδινή Θεία Λειτουργία με αφορμή την εορτή του Οσίου και Θεοφόρου πατρός ημών Γερασίμου του εν Κεφαλληνίας, στον ιερό Ναό της Κοιμήσεως Θεοτόκου στην Άνω Στενή Διρφύων. Κατά την βραδινή Θεία Λειτουργία ιερούργησε ο εορτάζων Πρεσβύτερος Γεράσιμος Βασιλόπουλος ο εφημέριος της ενορίας Θεολόγου Διρφύων, με συλλειτουργούς τους Πρεσβυτέρους Βασίλειο Μπισμπιρούλα εφημέριο ενορίας Πούρνου Διρφύων και Αθανάσιο Σάλιαρη εφημέριο της ώμορης ενορίας Κάτω Στενής, με την συμμετοχή και των ιεροψαλτών.

Κατά την διάρκεια του Κοινωνικού μίλησε ο Πανοσιολ. Αρχιμ. Δαμασκηνός Παπακωνσταντίνου Προϊστάμενος Ιερού Ναού Ευβοέων Αγίων, μεταφέροντας τις πατρικές και εόρτιες ευχές του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Χαλκίδος κ. Χρυσοστόμου στον εορτάζοντα π. Γεράσιμο, καθώς και στους συμμετέχοντες πιστούς. Άπαντες προσήλθαν βάση των προβλεπόμενων υγειονομικών διατάξεων, να ευχηθούν στον εορτάζοντα π. Γεράσιμο μεταξύ του οποίου και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητος Στενής κ. Γρηγόριος Παπαγεωργίου.

Κείμενο -Φωτογραφίες: Δημήτριος Πετρογιάννης

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων