31/12/2020 01/01/2021 Η πρώτη Θεία Λειτουργία για το 2021 από τον Ι. Ν. Αγίων Πάντων Καλλιθέας, αύριο Παρασκευή 01.01.2021, στις 7:30 το πρωί, θα μεταδοθεί ζωντανά με υπότιτλους σε πραγματικό χρόνο! Η προσπάθεια του υποτιτλισμού της Θείας Λειτουργίας σε πραγματικό χρόνο ξεκίνησε το Πάσχα, όταν στις εκκλησίες δεν μπορούσε να μεταβεί κανείς. Η ενορία των Αγίων Πάντων...
Ενορίες : Αγίων Πάντων Καλλιθέας
31 Δεκεμβρίου, 2020 - 16:31
Τελευταία ενημέρωση: 01/01/2021 - 3:02

Θεία Λειτουργία με υπότιτλους και για τους κωφούς!

Διαδώστε:
Θεία Λειτουργία με υπότιτλους και για τους κωφούς!

Η πρώτη Θεία Λειτουργία για το 2021 από τον Ι. Ν. Αγίων Πάντων Καλλιθέας, αύριο Παρασκευή 01.01.2021, στις 7:30 το πρωί, θα μεταδοθεί ζωντανά με υπότιτλους σε πραγματικό χρόνο!

Η προσπάθεια του υποτιτλισμού της Θείας Λειτουργίας σε πραγματικό χρόνο ξεκίνησε το Πάσχα, όταν στις εκκλησίες δεν μπορούσε να μεταβεί κανείς. Η ενορία των Αγίων Πάντων είχε χαρακτηριστεί ως ενορία κωφών, εφόσον μέχρι πριν την πρώτη καραντίνα, που είχαμε εξαιτίας του κορωνοϊού, κωφοί απ’ όλη την Αθήνα, κάθε τελευταία Κυριακή του μήνα, πήγαιναν στον συγκεκριμένο ναό, όπου μπορούσαν να παρακολουθήσουν τη Θεία Λειτουργία με διερμηνεία στη νοηματική γλώσσα από τον Στράτο Πατρινό. Μια προσπάθεια που ξεκίνησε με πρωτοβουλία του π. Αναργύρου Σιγάλα και της νεανικής συντροφιάς των πιστών. Όταν έκλεισαν οι ναοί, ξεκίνησε μια νέα προσπάθεια, η πρώτη πανελλαδικά, ώστε οι κωφοί αδελφοί μας να μπορούν να συμμετάσχουν στην Θεία Λειτουργία, έστω και διαδικτυακά.

Όλο αυτό το διάστημα, τις Κυριακές η Θεία Λειτουργία μεταδίδεται από το κανάλι του Ναού στο youtube, με την επωνυμία Metalipsis, πράγματι με υπότιτλους σε πραγματικό χρόνο. Έτσι θα γίνει και αύριο, γεγονός που ευαρεστεί και πολλούς ακούοντες, που δεν «έπιαναν» ακριβώς όλα αυτά που άκουγαν εντός των ναών.

Όσοι θελήσετε το πρωί, μπορείτε να επιλέξτε τον παρακάτω σύνδεσμο για να συνδεθείτε.

https://www.youtube.com/watch?v=GYdPg7r5NAA&feature=youtu.be

Μόνη προϋπόθεση να κάνετε εγγραφή στο κανάλι, πατώντας ΕΓΓΡΑΦΗ στο youtube Metalipsis.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων