25/09/2023 25/09/2023 Στην ενορία των Αγίων Πάντων Καλλιθέας, που τους έχει αγκαλιάσει από το 2010, επέστρεψαν χθες, Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023, οι κωφοί της Αθήνας. Γραφείο ρεπορτάζ ope.gr Μετά από περίπου 3 χρόνια, ο διερμηνέας της νοηματικής γλώσσας, Στρατός Πατρινός, επέστρεψε, με την ευλογία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου, στους Αγίους Πάντες, όπου...
25 Σεπτεμβρίου, 2023 - 10:20
Τελευταία ενημέρωση: 25/09/2023 - 10:22

Άγιοι Πάντες Καλλιθέας: Οι κωφοί της Αθήνας επέστρεψαν στην ενορία που τους έχει αγκαλιάσει

Διαδώστε:
Άγιοι Πάντες Καλλιθέας: Οι κωφοί της Αθήνας επέστρεψαν στην ενορία που τους έχει αγκαλιάσει

Στην ενορία των Αγίων Πάντων Καλλιθέας, που τους έχει αγκαλιάσει από το 2010, επέστρεψαν χθες, Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023, οι κωφοί της Αθήνας.

Γραφείο ρεπορτάζ ope.gr

Μετά από περίπου 3 χρόνια, ο διερμηνέας της νοηματικής γλώσσας, Στρατός Πατρινός, επέστρεψε, με την ευλογία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου, στους Αγίους Πάντες, όπου επί 10 συναπτά έτη μετέφραζε στη νοηματική γλώσσα τη Θεία Λειτουργία κάθε τελευταία Κυριακή του μήνα.

Στην πολύ όμορφη αυτή συντροφιά παρέστησαν ο π. Ανάργυρος Σιγάλας, ο οποίος είχε την αρχική ιδέα της δημιουργίας ενορίας κωφών στον Ιερό Ναό των Αγίων Πάντων, ο διερμηνέας της νοηματικής Στράτος Πατρινός, ο Παναγιώτης Πολύδωρος, που συντονίζει τους υπότιτλους κατά τη μετάδοση της Θείας Λειτουργίας στο κανάλι metalipsis, που ξεκίνησε τη λειτουργία του με υπότιτλους, ώστε την περίοδο του εγκλεισμού οι κωφοί να παρακολουθούν τις ακολουθίες και ο Κωνσταντίνος Μπουρούσης, που έφτιαξε όλο το σύστημα με τις κάμερες και δίδαξε τον τρόπο υλοποίησης της μετάδοσης με υπότιτλους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων