01/07/2021 01/07/2021 Αύριο, Παρασκευή 2 Ιουλίου 2021, εορτή της Καταθέσεως της Τιμίας Εσθήτος της Θεοτόκου, ο Ιερός Ναός Αγίου Ελευθερίου Ξάνθης πανηγυρίζει την Παναγία τη Μυροβλύτισσα. Ο ιερός ναός προσκαλεί τους πιστούς να τιμήσουν με την παρουσία τους τις λατρευτικές εκδηλώσεις που θα τελεσθούν, αρχής γενομένης από σήμερα, Πέμπτη 1η Ιουλίου, στις 19:00, οπότε και θα ψαλεί ο Μέγας...
Ενορίες : Αγίου Ελευθερίου Ξάνθης
01 Ιουλίου, 2021 - 15:38
Τελευταία ενημέρωση: 01/07/2021 - 15:19

Την Παναγία Μυροβλύτισσα πανηγυρίζουν από σήμερα στην Ξάνθη

Διαδώστε:
Την Παναγία Μυροβλύτισσα πανηγυρίζουν από σήμερα στην Ξάνθη

Αύριο, Παρασκευή 2 Ιουλίου 2021, εορτή της Καταθέσεως της Τιμίας Εσθήτος της Θεοτόκου, ο Ιερός Ναός Αγίου Ελευθερίου Ξάνθης πανηγυρίζει την Παναγία τη Μυροβλύτισσα. Ο ιερός ναός προσκαλεί τους πιστούς να τιμήσουν με την παρουσία τους τις λατρευτικές εκδηλώσεις που θα τελεσθούν, αρχής γενομένης από σήμερα, Πέμπτη 1η Ιουλίου, στις 19:00, οπότε και θα ψαλεί ο Μέγας πανηγυρικός Εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας και θείου κηρύγματος.

Την Παρασκευή, στις 7, θα τελεστεί ο όρθρος της εορτής  και η πανηγυρική Θεία Λειτουργία. Μετά το πέρας της θα διανεμηθεί μύρο από το ομώνυμο Ιερό εικόνισμα εκ της νήσου Άνδρου.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων