20/06/2020 20/06/2020 «Πλούσιοι επτώχευσαν και επείνασαν, οι δε εκζητούντες τον Κύριον ουκ ελαττωθήσονται παντός αγαθού» Με αυτές τις σκέψεις ολοκληρώθηκε χθες η τρίτη ημέρα του Ποιμαντικού Σεμιναρίου στον Άγιο Αντώνιο Πατησίων, που είχε θέμα τον Άρτο. Ο Αρχιμανδρίτης Θεολόγος Αλεξανδράκης επευλόγησε την παρουσία όλων των συμμετεχόντων και ευχαρίστησε θερμά τις κυρίες Αναστασία Θαλασσινού και Θεανώ Παντατοσάκη, που έδειξαν...
Ενορίες : Άγιος Αντώνιος Πατησίων
20 Ιουνίου, 2020 - 14:08
Τελευταία ενημέρωση: 20/06/2020 - 14:14

Τρίτη μέρα σεμιναρίου – Άρτος

Διαδώστε:
Τρίτη μέρα σεμιναρίου – Άρτος

«Πλούσιοι επτώχευσαν και επείνασαν, οι δε εκζητούντες τον Κύριον ουκ ελαττωθήσονται παντός αγαθού» Με αυτές τις σκέψεις ολοκληρώθηκε χθες η τρίτη ημέρα του Ποιμαντικού Σεμιναρίου στον Άγιο Αντώνιο Πατησίων, που είχε θέμα τον Άρτο. Ο Αρχιμανδρίτης Θεολόγος Αλεξανδράκης επευλόγησε την παρουσία όλων των συμμετεχόντων και ευχαρίστησε θερμά τις κυρίες Αναστασία Θαλασσινού και Θεανώ Παντατοσάκη, που έδειξαν πώς φτιάχνεται ο άρτος.

Άρτος

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων