10/12/2019 10/12/2019 Μια όμορφη βραδιά γεμάτη μουσική και χορό διοργάνωσε με επιτυχία ο Ιερός Ναός Αγίας Παρασκευής Μενεμένης την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου στα προπύλαια του Ναού, στην Πλατεία της Μενεμένης. Την εκδήλωση άνοιξε η παιδική χορωδία της Ενορίας, η οποία έψαλε τα παραδοσιακά κάλαντα, ενώ στη συνέχεια, μέσα από τα ήθη, τα έθιμα και τις παραδόσεις τού...
Ενορίες : Αγίας Παρασκευής Μενεμένης
10 Δεκεμβρίου, 2019 - 18:10
Τελευταία ενημέρωση: 10/12/2019 - 17:53

Βραδιά Χριστουγέννων στη Μενεμένη

Διαδώστε:
Βραδιά Χριστουγέννων στη Μενεμένη

Μια όμορφη βραδιά γεμάτη μουσική και χορό διοργάνωσε με επιτυχία ο Ιερός Ναός Αγίας Παρασκευής Μενεμένης την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου στα προπύλαια του Ναού, στην Πλατεία της Μενεμένης.

Την εκδήλωση άνοιξε η παιδική χορωδία της Ενορίας, η οποία έψαλε τα παραδοσιακά κάλαντα, ενώ στη συνέχεια, μέσα από τα ήθη, τα έθιμα και τις παραδόσεις τού Γένους μας, τα τμήματα τής Νεανικής Εστίας τής Αγίας Παρασκευής παρουσίασαν χορούς από όλη την Ελλάδα, αποσπώντας το παρατεταμένο χειροκρότημα των παρευρισκόμενων, που κατέκλυσαν την πλατεία.

Την εκδήλωση, στην οποία παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης κ. Λάζαρος Κυρίζογλου, Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι τού Δήμου, πλαισίωσαν χορευτικά τμήματα των Ενοριών Αναστάσεως τού Κυρίου Αμπελοκήπων και Αγίου Γεωργίου Ελευθερίου – Κορδελιού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων