08/03/2023 08/03/2023 Ιερό Ευχέλαιο θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Νέας Ελβετίας Βύρωνος την Κυριακή 12 Μαρτίου 2023 και ώρα 6:00μ.μ. μετά από τον Κατανυκτικό Εσπερινό. Στο τέλος του μυστηρίου θα εμβαπτισθούν Δάκρυα και Μύρο από την Ιερά Εικόνα της Παναγίας Παρηγορήτριας με τα οποία οι Ιερείς θα χρίσουν τους πιστούς. Στoν Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου...
Ενορίες : Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Νέας Ελβετίας Βύρωνος
08 Μαρτίου, 2023 - 21:31
Τελευταία ενημέρωση: 08/03/2023 - 21:07

Βύρωνας: Ιερό Ευχέλαιο στην Παναγία την Παρηγορήτρια

Διαδώστε:
Βύρωνας: Ιερό Ευχέλαιο στην Παναγία την Παρηγορήτρια

Ιερό Ευχέλαιο θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Νέας Ελβετίας Βύρωνος την Κυριακή 12 Μαρτίου 2023 και ώρα 6:00μ.μ. μετά από τον Κατανυκτικό Εσπερινό.

Στο τέλος του μυστηρίου θα εμβαπτισθούν Δάκρυα και Μύρο από την Ιερά Εικόνα της Παναγίας Παρηγορήτριας με τα οποία οι Ιερείς θα χρίσουν τους πιστούς.

Στoν Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Νέας Ελβετίας Βύρωνος, η ιερή Δακρυρροή καθώς και η Μυροβλυσία της Ιεράς Εικόνος της Παναγία της Παρηγορητρίας, δεν παύουν τα τελευταία δυόμισυ χρόνια. Ούτε τα θαυμαστά γεγονότα σε όσους προσέρχονται με πίστη αληθή. Ούτε οι Θείες Λειτουργίες σε καθημερινή βάση. Ούτε οι Παρακλήσεις προς το Πανάγιο δακρυσμένο πρόσωπό Της, δύο φορές την ημέρα. Όλα άπαυστα, ως ελάχιστη ανταπόδοση στις άπαυστες δωρεές του Θεού δια της Θεοτόκου προς τον πιστό λαό.

Ο Ιερός Ναός παραμένει καθημερινά ανοικτός από 7:00 το πρωί έως 7:30 το βράδυ. Για οποιαδήποτε πληροφορία οι προσκυνητές μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο 2107660943.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ιερού Ναού:

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων