22/12/2022 22/12/2022 Μία λαμπρή εκδήλωση υπό τους ήχους των παιδικών φωνών του Κατηχητικού αλλά και όλων των σπουδαστών του ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ της Ενορίας που έψαλαν κάλαντα από όλη την Ελλάδα, έλαβε χώρα χθες, στον Ιερό Ενοριακό Ναό του Αγίου Δημητρίου Νέας Ελβετίας Βύρωνος. Με τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ.κ. Δανιήλ και την αιγίδα του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου...
Ενορίες : Αγίου Δημητρίου Νέας Ελβετίας Βύρωνος
22 Δεκεμβρίου, 2022 - 17:36
Τελευταία ενημέρωση: 22/12/2022 - 17:37

Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση στον Άγιο Δημήτριο στο Βύρωνα

Διαδώστε:
Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση στον Άγιο Δημήτριο στο Βύρωνα

Μία λαμπρή εκδήλωση υπό τους ήχους των παιδικών φωνών του Κατηχητικού αλλά και όλων των σπουδαστών του ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ της Ενορίας που έψαλαν κάλαντα από όλη την Ελλάδα, έλαβε χώρα χθες, στον Ιερό Ενοριακό Ναό του Αγίου Δημητρίου Νέας Ελβετίας Βύρωνος.

Με τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ.κ. Δανιήλ και την αιγίδα του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του Ιερού Ναού μας, οι χορωδοί υπό τη διεύθυνση του Μουσικολογιωτάτου Πρωτοψάλτη κ. Χρήστου Σπατιώτη, απέδωσαν τα επίκαιρα άσματα εντός του Ιερού Ναού που κατακλύσθηκε από τους πιστούς.

Σημαντική ήταν η φιλική συμμετοχή της γνωστής καλλιτέχνιδας παραδοσιακής νησιωτικής μουσικής κας Στέλλας Κονιτοπούλου, αλλά και η συνδρομή του Χοροδιδασκάλου του Μουσικού Εργαστηρίου μας, κου Ιωάννη Γκούλτα.

Η πιο συγκινητική στιγμή όμως της Εκδήλωσης, ήταν το τελευταίο μέρος στο οποίο όλοι μαζί οι χορωδοί έψαλαν το «Κυρά μου Πορταΐτισσα» και το «Αγνή Παρθένε» προς τιμήν της Παναγίας της Παρηγορητρίας που σχεδόν δυόμισι χρόνια δακρυρροεί και μυροβλύζει στην Ενορία μας αδιαλείπτως.

Ο Πανοσιολογιώτατος Προϊστάμενος του Ιερού Ναού, Αρχιμανδρίτης π. Χριστόδουλος Κοτσίφης, ευχαρίστησε τόσο τους συντελεστές της Εκδήλωσης όσο και τους πιστούς για την επιτυχία τις Εκδήλωσης και προσέφερε ως ευλογία στην κα Στέλλα Κονιτοπούλου αντίγραφο της Παναγίας της Παρηγορητρίας ενώ διένειμε στους παρόντες ως ευλογία μία μικρή εικόνα της Γεννήσεως του Χριστού εκ μέρους του Σεβασμιωτάτου.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων