04/03/2021 04/03/2021 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος μίλησε στην εκπομπή «Η Επικαιρότητα στην Πεμπτουσία» και τη Μαρία Γιαχνάκη για τον ισχυρό σεισμό που έπληξε την περιοχή του χθες, τις ζημιές σε σπίτια και εκκλησίες, αλλά και τις αντιδράσεις του ποιμνίου του. Ακολούθως, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων σε μια συνέντευξη...
04 Μαρτίου, 2021 - 16:12
Τελευταία ενημέρωση: 04/03/2021 - 16:16

Η Επικαιρότητα στην Πεμπτουσία με τη Μαρία Γιαχνάκη

Διαδώστε:
Η Επικαιρότητα στην Πεμπτουσία με τη Μαρία Γιαχνάκη

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος μίλησε στην εκπομπή «Η Επικαιρότητα στην Πεμπτουσία» και τη Μαρία Γιαχνάκη για τον ισχυρό σεισμό που έπληξε την περιοχή του χθες, τις ζημιές σε σπίτια και εκκλησίες, αλλά και τις αντιδράσεις του ποιμνίου του.

Ακολούθως, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης αναφέρθηκε στους Αγίους και τους νεομάρτυρες της Επανάστασης του 1821, θαύματα που επιτέλεσαν ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός, ο Άγιος Λουκάς ο Ιατρός και ο Άγιος Δημήτριος, καθώς και τη μεταφορά των λειψάνων του Αγίου Δημητρίου από την Ιταλία στην Ελλάδα, που είχε την ευλογία να πραγματοποιήσει ο ίδιος,

Επίσης, μίλησε για όλα τα φλέγοντα ζητήματα της επικαιρότητας: τον κορωνοϊό και τα μέτρα, την κατάθλιψη και τους νέους, ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τον αγαπημένο του γέροντα Γεράσιμο τον Μικραγιαννανίτη και το κομμάτι της καρδιάς του, που άφησε στο Άγιο Όρος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων