14/01/2021 14/01/2021 Για την ανάγκη η Εκκλησία να απαντά στις κατηγορίες ότι ευθύνεται για τα κρούσματα του κορωνοϊού, μίλησε σήμερα στην εκπομπή «Η Επικαιρότητα στην Πεμπτουσία» και τη Μαρία Γιαχνάκη ο Μητροπολίτης Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρας.  Επίσης, ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στους εμβολιασμούς και την Ειδική Επιτροπή Βιοηθικής της Ιεράς Συνόδου, η οποία συμβουλεύει την Εκκλησία για το...
14 Ιανουαρίου, 2021 - 16:40
Τελευταία ενημέρωση: 14/01/2021 - 18:40

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: «Είναι ανάγκη να απαντάμε στις κατηγορίες»

Διαδώστε:
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: «Είναι ανάγκη να απαντάμε στις κατηγορίες»

Για την ανάγκη η Εκκλησία να απαντά στις κατηγορίες ότι ευθύνεται για τα κρούσματα του κορωνοϊού, μίλησε σήμερα στην εκπομπή «Η Επικαιρότητα στην Πεμπτουσία» και τη Μαρία Γιαχνάκη ο Μητροπολίτης Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρας. 

Επίσης, ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στους εμβολιασμούς και την Ειδική Επιτροπή Βιοηθικής της Ιεράς Συνόδου, η οποία συμβουλεύει την Εκκλησία για το ζήτημα. Υπεραπίστηκε δε την Εκκλησία, λέγοντας ότι τήρησε στο έπακρο τα μέτρα και τους κανόνες της Πολιτείας, συμβάλλοντας στον τιτάνιο αγώνα όλων.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

 

Ακούστε ολόκληρη την Εκπομπή

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων