08/12/2020 08/12/2020 Ακούστε λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι στην εκπομπή «Η επικαιρότητα στην Πεμπτουσία» τον Ηγούμενο της Ιεράς Μονής Κωνσταμονίτου Αγίου Όρους γέροντα Χαράλαμπο να μιλά για τον μακαριστό Προηγούμενο γέροντα Αγάθωνα, ο οποίος εξεδήμησε εις Κύριον μόλις χθες. Ο Γέρων Αγάθων είχε παραιτηθεί για λόγους υγείας από Ηγούμενος της Ιεράς Μονής το 2018 και στη συνέχεια είχε...
08 Δεκεμβρίου, 2020 - 12:01

Ο Ηγούμενος της Ι.Μ. Κωνσταμονίτου στον pemptousia.fm

Διαδώστε:
Ο Ηγούμενος της Ι.Μ. Κωνσταμονίτου στον pemptousia.fm

Ακούστε λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι στην εκπομπή «Η επικαιρότητα στην Πεμπτουσία» τον Ηγούμενο της Ιεράς Μονής Κωνσταμονίτου Αγίου Όρους γέροντα Χαράλαμπο να μιλά για τον μακαριστό Προηγούμενο γέροντα Αγάθωνα, ο οποίος εξεδήμησε εις Κύριον μόλις χθες. Ο Γέρων Αγάθων είχε παραιτηθεί για λόγους υγείας από Ηγούμενος της Ιεράς Μονής το 2018 και στη συνέχεια είχε ψηφισθεί Ηγούμενος της Ιεράς Μονής από την αδελφότητα ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης Χαράλαμπος Κωνσταμονίτης. Στην εκπομπή της Μαρίας Γιαχνάκη στον pemptousia.fm θα μιλήσει, επίσης, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κεφαλληνίας κ. Δημήτριος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων