15/04/2021 26/04/2021 Στην ψηφιακή τηλεόραση της ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑΣ (PEMPTOUSIA TV) που ξεκινά σε λίγες μέρες, ήταν αφιερωμένη η εκπομπή «Η Επικαιρότητα στην Πεμπτουσία» του pemptousia.fm, την Πέμπτη 15 Απριλίου 2021. Πρόσωπα που θα παρουσιάσουν εκπομπές μίλησαν στον αέρα για το περιεχόμενο του προγράμματος της τηλεόρασης και για το παρασκήνιο της προετοιμασίας. Καλεσμένοι της Μαρίας Γιαχνάκη ήταν κατά σειρά...
15 Απριλίου, 2021 - 17:29
Τελευταία ενημέρωση: 26/04/2021 - 14:26

Ραδιόφωνο: Μιλούν για το πρόγραμμα της Pemptousia TV

Διαδώστε:
Ραδιόφωνο: Μιλούν για το πρόγραμμα της Pemptousia TV

Στην ψηφιακή τηλεόραση της ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑΣ (PEMPTOUSIA TV) που ξεκινά σε λίγες μέρες, ήταν αφιερωμένη η εκπομπή «Η Επικαιρότητα στην Πεμπτουσία» του pemptousia.fm, την Πέμπτη 15 Απριλίου 2021.

Πρόσωπα που θα παρουσιάσουν εκπομπές μίλησαν στον αέρα για το περιεχόμενο του προγράμματος της τηλεόρασης και για το παρασκήνιο της προετοιμασίας.

Καλεσμένοι της Μαρίας Γιαχνάκη ήταν κατά σειρά ο Αρχιμανδρίτης Θεολόγος Αλεξανδράκης, για την εκπομπή “Ποιμαντική κι Εκκλησία” ο Πρωτοπρεσβύτερος Θεμιστοκλής Χριστοδούλου, για την εκπομπή Λειτουργία- Μεταλειτουργία,  ο π. Ανδρέας Γκατζέλης για την εκπομπή Αιρέσεις και αναιρέσεις και ο ιστορικός Πέτρος Ανδρουτσόπουλος για την εκπομπή “Ελλήνων Έργα”. Στην εκπομπή της επόμενης Πέμπτης 22 Απριλίου θα ακούσουμε ακόμη περισσότερους παρουσιαστές  από το ψηφιακό κανάλι Pemptousia TV .

ΑΚΟΥΣΤΕ το σχετικό απόσπασμα:

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων