11/01/2019 11/01/2019 Την έντονη αντίδραση των Κληρικών στη Χάιφα έχει προκαλέσει η έκθεση του Μουσείου Τέχνης της Χάιφα, με τίτλο «Ιερά Αγαθά», καθώς εκτίθενται έργα που προσβάλουν το Πρόσωπο του Κυρίου Ημών Ιησού Χριστού. Οι Κληρικοί καλούν τους Πιστούς σε διαμαρτυρία ενώ και οι ίδιοι έχουν εκφράσει επισήμως την αντίδραση τους. Δείτε το βίντεο με τις αντιδράσεις:...
11 Ιανουαρίου, 2019 - 14:58
Τελευταία ενημέρωση: 11/01/2019 - 15:24

Αναστάτωση στη Χάιφα από την υβριστική έκθεση στο Μουσείο Τέχνης

Διαδώστε:
Αναστάτωση στη Χάιφα από την υβριστική έκθεση στο Μουσείο Τέχνης

Την έντονη αντίδραση των Κληρικών στη Χάιφα έχει προκαλέσει η έκθεση του Μουσείου Τέχνης της Χάιφα, με τίτλο «Ιερά Αγαθά», καθώς εκτίθενται έργα που προσβάλουν το Πρόσωπο του Κυρίου Ημών Ιησού Χριστού. Οι Κληρικοί καλούν τους Πιστούς σε διαμαρτυρία ενώ και οι ίδιοι έχουν εκφράσει επισήμως την αντίδραση τους.

Δείτε το βίντεο με τις αντιδράσεις:

Όπως αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα του Μουσείο η έκθεση συνδέει την πίστη και τη θρησκεία με την σύγχρονη καταναλωτική κουλτούρα. «Τα τελευταία χρόνια, αρκετοί πολιτισμοί και μέρη ανά τον κόσμο, βιώνουν μια εκπληκτική θρησκευτική ανάπτυξη» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Στην ιστοσελίδα του Μουσείου δημοσιεύονται εικόνες από τα εκθέματα τα οποία για λόγους δεν αναδημοσιεύουμε καθώς το περιεχόμενό τους δύναται να θεωρεί ως άσεμνο και άκρως προσβλητικό.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων