08/01/2019 08/01/2019 Ο Εκπαιδευτικός και Πολιτιστικός Σύνδεσμος Ίμβρου διοργανώνει έκθεση με θέμα: “Turkcell- Η τέχνη στην επικοινωνία”. Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 12 Ιανουαρίου στις 16.30, στη αίθουσα του Πατριάρχου Βαρθολομαίου Α’ του Συλλόγου Προστασίας Αλληλεγγύης και Βιώσιμης Ανάπτυξης Ίμβρου, στους Αγ. θεοδώρους Πάργας. Μετά την έκθεση θα ακολουθήσει κοπή της Βασιλόπιτας και η παρουσίαση του...
08 Ιανουαρίου, 2019 - 10:23

Εικαστική Έκθεση για τα Εκπαιδευτήρια της Ίμβρου

Διαδώστε:
Εικαστική Έκθεση για τα Εκπαιδευτήρια  της Ίμβρου

Ο Εκπαιδευτικός και Πολιτιστικός Σύνδεσμος Ίμβρου διοργανώνει έκθεση με θέμα: “Turkcell- Η τέχνη στην επικοινωνία”.
Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 12 Ιανουαρίου στις 16.30, στη αίθουσα του Πατριάρχου Βαρθολομαίου Α’ του Συλλόγου Προστασίας Αλληλεγγύης και Βιώσιμης Ανάπτυξης Ίμβρου, στους Αγ. θεοδώρους Πάργας.
Μετά την έκθεση θα ακολουθήσει κοπή της Βασιλόπιτας και η παρουσίαση του Ευρωπαϊκού Προγράμματος της ταινίας YANYANA με θέμα την ζωή των μειονοτήτων στην Τουρκία.
Όπως αναφερεται στην σχετική ανακοίνωση, 50 διεθνώς αναγνωρισμένοι Ελληνες και Τούρκοι εικαστικοί προσφέρουν τα έργα τους υπέρ των Αναγκών των Εκπαιδευτηρίων της Ίμβρου.

invitation Gokceada GR

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων