18/10/2018 18/10/2018 “Λευκόνοικο…της Μεσαρκάς καμάρι” είναι ο τίτλος του ντοκιμαντέρ το οποίο παρουσιάστηκε στο σπίτι της Κύπρου  σε συνεργασία με  το Δήμο Λευκονοίκου  την Τέταρτη 17/10/2018 παρουσία της Δημαρχου Λευκονοίκου και του εξοχώτατου Κ.πρέσβη της Κυπριακής Δημοκρατίας. Σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν η Δήμαρχος Λευκονοίκου Ζήνα Λυσάνδρου Παναγίδη,ο Δήμαρχος Νέας Ιωνίας Ηρακλής Γκότσης,ο πρόεδρος του προσφυγικού σωματείου “Το Λευκόνοικο”,ο...
18 Οκτωβρίου, 2018 - 16:07
Τελευταία ενημέρωση: 18/10/2018 - 18:23

“Λευκόνοικο…της Μεσαρκάς καμάρι”(φωτογραφίες)

Διαδώστε:
“Λευκόνοικο…της Μεσαρκάς καμάρι”(φωτογραφίες)

“Λευκόνοικο…της Μεσαρκάς καμάρι” είναι ο τίτλος του ντοκιμαντέρ το οποίο παρουσιάστηκε στο σπίτι της Κύπρου  σε συνεργασία με  το Δήμο Λευκονοίκου  την Τέταρτη 17/10/2018

παρουσία της Δημαρχου Λευκονοίκου και του εξοχώτατου Κ.πρέσβη της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν η Δήμαρχος Λευκονοίκου Ζήνα Λυσάνδρου Παναγίδη,ο Δήμαρχος Νέας Ιωνίας Ηρακλής Γκότσης,ο πρόεδρος του προσφυγικού σωματείου “Το Λευκόνοικο”,ο σκηνοθέτης του ντοκιμαντέρ Μιχάλης Γεωργιάδης και ο Πρέσβης της Κυπριακής Δημοκρατίας Κυριάκος Κενεβέζος.

 

Στη συνέχεια ακολόυθησε η προβολή του ντοκιμαντέρ  στο οποίο μιλούν οι κάτοικοι του κατεχόμενου  Δήμου μεταφέροντας μαρτυρίες για όσα συνέβησαν κατά την τουρκική εισβολή για τη ζωή, πριν και την Ελπίδα να ξαναγίνει ο τόπος όπως ήταν.

Ακολούθησε σύντομο μουσικό πρόγραμμα με τις Μαρία Μήτσα και Ειρήνη Ροδοσθένους στο τραγούδι υπό τη συνοδεία της Πόλυς Ρούσου Τριανταφυλλίδου στο πιάνο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων