07/12/2018 07/12/2018 Μετά από 24 ώρες κατάληψης της Σχολής, το Α.Π.Θ. βγαίνει ακόμη μία φορά χτυπημένο από βαρβάρους αγνώστους που δεν έχουν καμία σχέση με την Πανεπιστημιακή Κοινότητα. Ο απολογισμός τραγικός και επιζήμιος. Κατέστρεψαν μάρμαρα και πεζοδρόμια, έβαλαν φωτιές σε υπαίθριους χώρους, βανδάλησαν τη Θεολογική Σχολή. Αίθουσες Συνεδριάσεων, Γραφεία Καθηγητών, η Γραμματεία της Σχολής, και άλλοι χώροι...
07 Δεκεμβρίου, 2018 - 11:18
Τελευταία ενημέρωση: 07/12/2018 - 12:54

Το ΑΠΘ θρηνεί τις καταστροφές και τις λεηλασίες στην Θεολογική Σχολή

Διαδώστε:
Το ΑΠΘ  θρηνεί τις καταστροφές και τις λεηλασίες στην Θεολογική Σχολή

Μετά από 24 ώρες κατάληψης της Σχολής, το Α.Π.Θ. βγαίνει ακόμη μία φορά χτυπημένο από βαρβάρους αγνώστους που δεν έχουν καμία σχέση με την Πανεπιστημιακή Κοινότητα. Ο απολογισμός τραγικός και επιζήμιος. Κατέστρεψαν μάρμαρα και πεζοδρόμια, έβαλαν φωτιές σε υπαίθριους χώρους, βανδάλησαν τη Θεολογική Σχολή. Αίθουσες Συνεδριάσεων, Γραφεία Καθηγητών, η Γραμματεία της Σχολής, και άλλοι χώροι λεηλατήθηκαν, πολλοί υπολογιστές κλάπηκαν, και επιστημονική δουλειά πολλών χρόνων χάθηκε.

 

 

 

 

ΦΩΤΟ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΑΔΟΣ

 

Το ευχάριστο είναι ότι δεν είχαμε θύματα και ανθρώπινες απώλειες. Πάντως, όλοι ομολογούν ότι αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί. Οι καταγραφή των ζημιών συνεχίζεται από καθηγητές που καταφθάνουν να αντικρύσουν το θέαμα και φθορές, ανεπανόρθωτες και μη των χώρων εργασίας και άσκησης του ακαδημαϊκού λειτουργήματος.

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων