08/01/2019 08/01/2019 Η οικονομία, που βρίσκεται σε φάση ανάκαμψης, αποτελεί το ισχυρό χαρτί της κυβέρνησης σε συνδυασμό με τα κοινωνικά μέτρα και την επίλυση ορισμένων πολύ μεγάλων θεμάτων, όπως είναι η συνταγματική αναθεώρηση και η συμφωνία με την Εκκλησία, δήλωσε σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Realfm 97,8», ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργος Σταθάκης. “Αρα, σημείωσε, η ολοκλήρωση...
08 Ιανουαρίου, 2019 - 14:57

Γ. Σταθάκης: Στα δυνατά χαρτιά της κυβέρνησης η συμφωνία με την Εκκλησία

Διαδώστε:
Γ. Σταθάκης: Στα δυνατά χαρτιά της κυβέρνησης η συμφωνία με την Εκκλησία

Η οικονομία, που βρίσκεται σε φάση ανάκαμψης, αποτελεί το ισχυρό χαρτί της κυβέρνησης σε συνδυασμό με τα κοινωνικά μέτρα και την επίλυση ορισμένων πολύ μεγάλων θεμάτων, όπως είναι η συνταγματική αναθεώρηση και η συμφωνία με την Εκκλησία, δήλωσε σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Realfm 97,8», ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργος Σταθάκης.

“Αρα, σημείωσε, η ολοκλήρωση του κυβερνητικού έργου, αποτελεί ένα θετικό πεδίο πάνω στο οποίο η κυβέρνηση δεν έχει κανένα λόγο να μην ολοκληρώσει την τετραετία”, προσθέτοντας ότι ο καλύτερος χρόνος για να γίνουν εκλογές είναι ο Οκτώβριος του 2019, με την ολοκλήρωση της τετραετίας. Επανέλαβε μάλιστα, ότι η συμφωνία των Πρεσπών θα τύχει κυβερνητικής πλειοψηφίας στη Βουλή, καθώς τα κόμματα θα τοποθετηθούν συντεταγμένα και θα κριθούν για αυτή τους τη θέση.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων