21/12/2018 21/12/2018 Δέηση τελέσθηκε στην ράντα για να μην αναμιγνύονται οι αρχές στα θέματα της εκκλησίας. Στη δέηση συμμετείχαν 2.000 πιστοί της ουκρανικής ορθόδοξης εκκλησίας οι οποίοι τέλεσαν παράκληση στην παναγία διαβάζοντας τον ακάθιστο ύμνο. Είναι προφανές πλέον ότι το θέμα της ουκρανικής εκκλησίας και η ανάμειξη πολιτικών προσώπων σε αυτό έχει ξεσηκώσει τους πιστούς οι οποίοι...
21 Δεκεμβρίου, 2018 - 9:57
Τελευταία ενημέρωση: 21/12/2018 - 9:58

Δέηση στην Ράντα για να μην αναμιγνύονται οι αρχές στα της εκκλησίας

Διαδώστε:
Δέηση στην Ράντα για να μην αναμιγνύονται οι αρχές στα της εκκλησίας

Δέηση τελέσθηκε στην ράντα για να μην αναμιγνύονται οι αρχές στα θέματα της εκκλησίας. Στη δέηση συμμετείχαν 2.000 πιστοί της ουκρανικής ορθόδοξης εκκλησίας οι οποίοι τέλεσαν παράκληση στην παναγία διαβάζοντας τον ακάθιστο ύμνο.
Είναι προφανές πλέον ότι το θέμα της ουκρανικής εκκλησίας και η ανάμειξη πολιτικών προσώπων σε αυτό έχει ξεσηκώσει τους πιστούς οι οποίοι βλέπουν την εκκλησία τους να χωρίζεται σε ομάδες.
Μετά την παρέμβαση της ουκρανικής βουλής και του νομικού συμβουλίου της εκκλησίας σε ηγετικό επίπεδο για τα θέματα ονομασίας και θρησκευτικών ελευθεριών, σειρά πήραν τώρα οι πιστοί με την συμπαράσταση του τοπικού κλήρου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων