14/09/2018 14/09/2018 Στο πλαίσιο των επιμορφωτικών σεμιναρίων που διοργανώνει το Σωματείο Ιεροψαλτών Θεσσαλονίκης “Ιωάννης ο Δαμασκηνός”, το Διοικητικό Συμβούλιο σας προσκαλεί στη διάλεξη του κ. Εμμανουήλ Γιαννοπούλου, Επίκουρου Καθηγητή στο Τμήμα Μουσικών Σπουδών του Α.Π.Θ., με θέμα: “Λόγος και Μέλος: το συναμφότερον της ψαλτικής έκφρασης”. Η διάλεξη θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 20:00,...
14 Σεπτεμβρίου, 2018 - 9:06

Διάλεξη: “Λόγος και Μέλος: το συναμφότερον της ψαλτικής έκφρασης”

Διαδώστε:
Διάλεξη: “Λόγος και Μέλος: το συναμφότερον της ψαλτικής έκφρασης”

Στο πλαίσιο των επιμορφωτικών σεμιναρίων που διοργανώνει το Σωματείο Ιεροψαλτών Θεσσαλονίκης “Ιωάννης ο Δαμασκηνός”, το Διοικητικό Συμβούλιο σας προσκαλεί στη διάλεξη του κ. Εμμανουήλ Γιαννοπούλου, Επίκουρου Καθηγητή στο Τμήμα Μουσικών Σπουδών του Α.Π.Θ., με θέμα: “Λόγος και Μέλος: το συναμφότερον της ψαλτικής έκφρασης”.

Η διάλεξη θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 20:00, στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Γρηγορίου Παλαμά (Αγίας Σοφίας 3, 1ος όροφος).

Μετά τη διάλεξη θα ακολουθήσει συζήτηση.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων