25/10/2018 25/10/2018 Έως το τέλος του έτους αναμένεται να έχει πραγματοποιηθεί το Ενωτικό Συμβούλιο της Ουκρανικής Ορθοδοξίας, κατά το οποίο θα εκλεγεί και ο Προκαθήμενος της αυτοκέφαλης Ορθόδοξης Ουκρανικής Εκκλησίας, εκτιμά ο εκπρόσωπος της  Ουκρανικής Ορθόδοξης Εκκλησίας του Πατριαρχείου του Κιέβου  Yevstratiy (Zorya). “Πράττουμε τα πάντα. ώστε να εξασφαλίσουμε ότι το συμβούλιο θα διεξαχθεί εντός του έτους,...
25 Οκτωβρίου, 2018 - 10:33
Τελευταία ενημέρωση: 25/10/2018 - 10:53

Ως το τέλος του έτους η εκλογή του “Πατριάρχη” Ουκρανίας

Διαδώστε:
Ως το τέλος του έτους η εκλογή του “Πατριάρχη” Ουκρανίας

Έως το τέλος του έτους αναμένεται να έχει πραγματοποιηθεί το Ενωτικό Συμβούλιο της Ουκρανικής Ορθοδοξίας, κατά το οποίο θα εκλεγεί και ο Προκαθήμενος της αυτοκέφαλης Ορθόδοξης Ουκρανικής Εκκλησίας, εκτιμά ο εκπρόσωπος της  Ουκρανικής Ορθόδοξης Εκκλησίας του Πατριαρχείου του Κιέβου  Yevstratiy (Zorya).

“Πράττουμε τα πάντα. ώστε να εξασφαλίσουμε ότι το συμβούλιο θα διεξαχθεί εντός του έτους, αυτό είναι που επιθυμούμε” δήλωσε ο κ. Yevstratiy μιλώντας σε δημοσιογράφους, προσθέτοντας πάντως, ότι δεδομένης της σύνθετης διαδικασίας δεν μπορεί να γίνει ούτε σχόλιο ούτε δημόσιος διάλογος για τις εξελίξεις.

“Σε κάθε περίπτωση, η διαδικασία βρίσκεται σε εξέλιξη  και από τη πλευρά μας, του Πατριαρχείου του Κιέβου, κάνουμε τα πάντα ώστε να ολοκληρωθεί μέσα σε μερικές εβδομάδες, αντί να διαρκέσει μήνες” ανέφερε.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων