14/01/2019 14/01/2019 Την πρόθεση της κυβέρνησης να προχωρήσει στις προωθούμενες συνταγματικές αλλαγές που αφορούν στις σχέσεις με την Εκκλησία επανέλαβε ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος. «Από τη στιγμή που η κυβέρνηση θα πάρει την εμπιστοσύνη της Βουλής και μάλιστα με απόλυτη πλειοψηφία, στόχος είναι η ολοκλήρωση του κυβερνητικού έργου γιατί έχουμε μπροστά μας μια σειρά...
14 Ιανουαρίου, 2019 - 16:22

“Η κυβέρνηση προχωρά τη συμφωνία με την Εκκλησία”

Διαδώστε:
“Η κυβέρνηση προχωρά τη συμφωνία με την Εκκλησία”

Την πρόθεση της κυβέρνησης να προχωρήσει στις προωθούμενες συνταγματικές αλλαγές που αφορούν στις σχέσεις με την Εκκλησία επανέλαβε ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος.

«Από τη στιγμή που η κυβέρνηση θα πάρει την εμπιστοσύνη της Βουλής και μάλιστα με απόλυτη πλειοψηφία, στόχος είναι η ολοκλήρωση του κυβερνητικού έργου γιατί έχουμε μπροστά μας μια σειρά από πολιτικές προκλήσεις όπως είναι το ζήτημα της Συνταγματικής αναθεώρησης, η συμφωνία με την εκκλησία, η αύξηση του κατώτερου μισθού, η προστασία της πρώτης κατοικίας» είπε ο κ. Τζανακόπουλος και τόνισε: «Αυτοί είναι οι άξονες γύρω από τους οποίους συγκροτείται μια κυβερνητική πλειοψηφία. Η ψήφος εμπιστοσύνης, δεν είναι ψήφος εμπιστοσύνης στο πρόσωπο του πρωθυπουργού αλλά προς την κυβέρνηση για να ολοκληρώσει το έργο της. Στόχος είναι να εξαντλήσουμε τη συνταγματική θητεία της κυβέρνησης που λήγει τον Οκτώβριο».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων