19/10/2018 19/10/2018 Κάθε προσδοκία ξεπέρασε η δεύτερη Πανελλήνια Συνάντηση Νεότητας της Ενωμένης Ρωμηοσύνης στην Ιερισσό Χαλκιδικής, κατά το τριήμερο 12 με 14 Οκτωβρίου 2018. Πάνω από 500 μέλη και φίλοι του σωματείου από κάθε γωνιά της Ελλάδας συμμετείχαν στο πρόγραμμα εκδηλώσεων με τίτλο “Στους πρόποδες του Άθωνα”, διατρανώνοντας με παλμό και ενθουσιασμό τη διάθεση για επικοινωνία και...
19 Οκτωβρίου, 2018 - 19:33

Ιερισσός: Τριήμερη πανελλήνια σύναξη Ε.ΡΩ.

Διαδώστε:
Ιερισσός: Τριήμερη πανελλήνια σύναξη Ε.ΡΩ.

Κάθε προσδοκία ξεπέρασε η δεύτερη Πανελλήνια Συνάντηση Νεότητας της Ενωμένης Ρωμηοσύνης στην Ιερισσό Χαλκιδικής, κατά το τριήμερο 12 με 14 Οκτωβρίου 2018. Πάνω από 500 μέλη και φίλοι του σωματείου από κάθε γωνιά της Ελλάδας συμμετείχαν στο πρόγραμμα εκδηλώσεων με τίτλο “Στους πρόποδες του Άθωνα”, διατρανώνοντας με παλμό και ενθουσιασμό τη διάθεση για επικοινωνία και ενότητα, στην πολυπληθέστερη συνάντηση εντός της δεκαετούς ιστορίας της Ε.Ρω. Το πρόγραμμα περιελάμβανε πνευματικές ομιλίες από αγιορείτες πατέρες, περίπλου του Αγίου Όρους και επίσκεψη σε προσκυνήματα της ευρύτερης προαθωνικής περιοχής.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων