08/10/2018 09/10/2018 Ολοκλήρωθηκαν την Κυριακή 7η Οκτωβρίου οι πολυήμεροι εορτασμοί προς τιμήν του Αγίου Σιλουανού του Αθωνίτου στον Ιερό ναό της Αγίας Παρασκευής στη Νέα Πεντέλη. Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων πραγματοποιήθηκε εντός του Ναού Συναυλία Εκκλησιαστικής Μουσικής (βυζαντινής και ρωσικής) προς τιμήν του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών για τα 10 χρόνια αρχιεπισκοπικής διακονίας.   Δείτε εδώ το σχετικό...
08 Οκτωβρίου, 2018 - 11:37
Τελευταία ενημέρωση: 09/10/2018 - 13:36

Κατάνυξη στους εορτασμούς για τον Άγιο Σιλουανό (φωτογραφίες-βίντεο)

Διαδώστε:
Κατάνυξη στους εορτασμούς για τον Άγιο Σιλουανό (φωτογραφίες-βίντεο)

Ολοκλήρωθηκαν την Κυριακή 7η Οκτωβρίου οι πολυήμεροι εορτασμοί προς τιμήν του Αγίου Σιλουανού του Αθωνίτου στον Ιερό ναό της Αγίας Παρασκευής στη Νέα Πεντέλη.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων πραγματοποιήθηκε εντός του Ναού Συναυλία Εκκλησιαστικής Μουσικής (βυζαντινής και ρωσικής) προς τιμήν του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών για τα 10 χρόνια αρχιεπισκοπικής διακονίας.

 

Δείτε εδώ το σχετικό Βίντεο:

Στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής τέθηκε σε προσκύνημα για πρώτη φορά στην Αττική και η Τιμία Κάρα του Αγίου Σιλουανού του Αθωνίτου, με αφορμή την συμπλήρωση 80 ετών από την κοίμηση του Αγίου. Αξίζει να σημειωθεί ότι εντός του ναού λειτουργεί ομώνυμο παρεκκλήσιο.

 

Από 29/9/ έως 6/10 πραγματοποιήθηκε επίσης, διεθνές θεολογικό συνέδριο με τίτλο: “Ο Οικουμενικός Άγιος Σιλουανός”

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων