24/10/2018 24/10/2018 Κατά το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019 συστήθηκε, για πρώτη φορά, στο Τμήμα Κοινωνικής Θεολογίας και Θρησκειολογίας ΕΚΠΑ, Γραφείο Πρακτικής – Διδακτικής Άσκησης, σύμφωνα με τις πρόνοιες του Προγράμματος Σπουδών του Τμήματος. Η λειτουργία του Γραφείου συνίσταται στην οργανωτική υποστήριξη της διαδικασίας απόκτησης πρακτικής και διδακτικής εμπειρίας των φοιτητών και φοιτητριών, μίας απαραίτητης προϋπόθεσης για την απόκτηση Παιδαγωγικής...
24 Οκτωβρίου, 2018 - 16:34
Τελευταία ενημέρωση: 24/10/2018 - 16:36

Κοιν. Θεολογία Αθήνας: Γραφείο Διδακτικής Άσκησης για πρώτη φορά

Διαδώστε:
Κοιν. Θεολογία Αθήνας: Γραφείο Διδακτικής Άσκησης για πρώτη φορά

Κατά το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019 συστήθηκε, για πρώτη φορά, στο Τμήμα Κοινωνικής Θεολογίας και Θρησκειολογίας ΕΚΠΑ, Γραφείο Πρακτικής – Διδακτικής Άσκησης, σύμφωνα με τις πρόνοιες του Προγράμματος Σπουδών του Τμήματος. Η λειτουργία του Γραφείου συνίσταται στην οργανωτική υποστήριξη της διαδικασίας απόκτησης πρακτικής και διδακτικής εμπειρίας των φοιτητών και φοιτητριών, μίας απαραίτητης προϋπόθεσης για την απόκτηση Παιδαγωγικής και Διδακτικής Επάρκειας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων